A Szeged Pláza kong már az ürességtől? Vannak még vásárlók?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 22:07
1/9 anonim válasza:
Naná, hogy vannak, főleg, mert sok helyen leárazás van az árkád miatt, + ott van a cba is, és jobban útba esik, ha az ember lekési a buszt...
2/9 A kérdező kommentje:
szóval szted nem fog csődbe menni az Árkád megnyitása miatt? ÉN személy szerint örülnék ha megmaradna:)
2011. nov. 4. 22:52
3/9 anonim válasza:
szerintem csak a mozi menti meg..
4/9 anonim válasza:
Szerintem a pláza jobb, könnyebben és kényelmesebben megközelíthető helyen van, mint az árkád. Eddig se volt hű de nagy tömeg benne, és szerintem most sincsenek sokkal kevesebben. Van egy állandó forgalma, egy visszajáró vevőköre, és persze ott van a mozi is. Az árkád az, amiben sokan csalódtak, mostanra inkább az kong az ürességtől (legalábbis a nyitási tömeghez képest), max a sparban, meg az olcsóbb boltokban lézengenek páran, és persze sokan járnak nyálat fcsorgatni a media marktba arra, amire a büdös életben nem lesz pénzük.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm azt mondta hogy ha látni akarjuk mennyire csórók vagyunk menjünk az Árkádba :) Tökéletesen igaza van:DD
2011. nov. 5. 17:04
6/9 anonim válasza:
azért ami ott van a mars tér mellett nincs olyan szar helyen megközelíthetőség szempontjából
7/9 anonim válasza:
Sőt a Szeged Pláza tárgyalni kezdett más világmárkákkal (mondjuk, akik nem kerültek be az Árkádba)is, bár van egy hátrány hova lehet bővíteni a Plázát?? Én pl. elfogadnék egy Mango-t, vagy Müllert.
8/9 A kérdező kommentje:
talán egy emeletet fel lehetne rá húzni.. de valszeg az akkora építkezéssel járna hogy hónapokra be kéne zárni..
2011. nov. 7. 20:22
9/9 anonim válasza:
szerintem észre se venné senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!