"120 egyforma lány van egy koncerten"...aha mert egy diszkóban nem 500 egyforma "lány" van, ugye?
Mellesleg mind3 általad említett szubkultúra "védjegye" külsőleg főleg a fekete szín. Szerinted ki ismerné fel őket, ha ezt elhagynák?
Persze sokan hordanak mellette más színeket is, de attól még a fekete marad a meghatározó..."
Nem tudom, többet járok rockkocsmába mint dizsibe, így az utóbbi felhozatalárúl nem tudok nyilatkozni.
Az írtam, hogy a szubkultúrám belül lehetne kreatívabb. Természetesen talpig fekete (esetleg piros, sötétkék, sötétzöld...) de a póló-farmertől valami extrább kéne.
Ezt a lázadást hagyjátok már. Ez egy szubkult, ennek ilyen a divatja. Nem azért veszi fel, mert azt akarja hogy hülyén nézzen rá a néni a boltban hanem mert neki ez a szép. Nekem is van az arcomon 3 piercingem, annyira a része már, hogy észre se veszem. Ha kivenném, olyan üres lenne az egész. A mai világban egyáltalán nem extrém a piercing. A scarificaton, na az az extrém.
Fennt linkeltek jól öltözött gothot meg jól kinéző metálost (a harmadik, a rocker szerintem gáz, gyerekes). Abba az irányba kéne fejlődnie. Valami izgibb frizura, nem csak ez a hosszú és kész, valami olyan ruha aminek szabása is van.... Bőr, szegecs, csatok, zipzár, csipke, fodrok, bársony, szatén, tüll, necc, toll... lehet kreatívnak lenni.
hát viccnek jó....
amúgy jól nézel ki sztem.a hülyeséget meg majd kinövöd:-)
a stílusod meg rocker-goth-black metal-punk-alternative:-)
Tök jó a középső csajon a Freddy Kruger kesztyűs borotvás izéje:)
Tetszik:)
Amugy szerintem valami rokker?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!