Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a stílusa...

Szerintetek milyen a stílusa középső a lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 26. 12:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"120 egyforma lány van egy koncerten"...aha mert egy diszkóban nem 500 egyforma "lány" van, ugye?

Mellesleg mind3 általad említett szubkultúra "védjegye" külsőleg főleg a fekete szín. Szerinted ki ismerné fel őket, ha ezt elhagynák?

Persze sokan hordanak mellette más színeket is, de attól még a fekete marad a meghatározó..."

Nem tudom, többet járok rockkocsmába mint dizsibe, így az utóbbi felhozatalárúl nem tudok nyilatkozni.

Az írtam, hogy a szubkultúrám belül lehetne kreatívabb. Természetesen talpig fekete (esetleg piros, sötétkék, sötétzöld...) de a póló-farmertől valami extrább kéne.

Ezt a lázadást hagyjátok már. Ez egy szubkult, ennek ilyen a divatja. Nem azért veszi fel, mert azt akarja hogy hülyén nézzen rá a néni a boltban hanem mert neki ez a szép. Nekem is van az arcomon 3 piercingem, annyira a része már, hogy észre se veszem. Ha kivenném, olyan üres lenne az egész. A mai világban egyáltalán nem extrém a piercing. A scarificaton, na az az extrém.

Fennt linkeltek jól öltözött gothot meg jól kinéző metálost (a harmadik, a rocker szerintem gáz, gyerekes). Abba az irányba kéne fejlődnie. Valami izgibb frizura, nem csak ez a hosszú és kész, valami olyan ruha aminek szabása is van.... Bőr, szegecs, csatok, zipzár, csipke, fodrok, bársony, szatén, tüll, necc, toll... lehet kreatívnak lenni.

2011. febr. 26. 16:24
 22/27 anonim ***** válasza:
48%

hát viccnek jó....

amúgy jól nézel ki sztem.a hülyeséget meg majd kinövöd:-)

a stílusod meg rocker-goth-black metal-punk-alternative:-)

2011. febr. 26. 17:26
 23/27 A kérdező kommentje:
de nem én vagyok a képen... :)
2011. febr. 26. 17:52
 24/27 anonim ***** válasza:
jaaah...mindegy,akkor mondd meg neki,hogy ezt üzenem:-)
2011. febr. 26. 18:20
 25/27 A kérdező kommentje:
átadom :)
2011. febr. 26. 18:29
 26/27 anonim ***** válasza:
45%
Féreg
2011. febr. 27. 03:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Tök jó a középső csajon a Freddy Kruger kesztyűs borotvás izéje:)

Tetszik:)

Amugy szerintem valami rokker?!

2011. febr. 27. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!