1/16 anonim válasza:
ez nem stílus... egy ázsiai csaj matrózcuccban van, ennyi.. egyébként nekem annyira nem jön be a hacukája.
2/16 anonim válasza:
A lány nagyon szép, ahogy az ázsiaiak 99%-a. :-)
a ruha szerintem nagyon idétlen, ezt én nem is nevezném stílusnak. Ha egy ilyen öltözékű lányt meglátnék az utcán, az első gondolatom az lenne, hogy szerencsétlen lány, hogy teper, hogy kiríhasson a tömegből.
3/16 anonim válasza:
Gagyii.. nekem egyáltalán nem tetszik amúgy a lány elég szép :))
4/16 anonim válasza:
borzalmasan csúnya a lány, mint vmi drogos olyan a szeme, a ruhája sem tetszik
5/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. Jó nem mondom, hogy én felhúznám, de ez legalább egyéni, és nem ezt látod minden lányon.
8/16 anonim válasza:
A lány nagyon tetszik, kevés ennyire szép ázsiai csaj van sajnos, főleg nálunk...:(
visazont a ruhája nagyon idétlen
10/16 anonim válasza:
Bocsi z-chan (ebből a névből gondolom, hogy te is ázsiai lehetsz és azért kérded), de ez csak perverzeket vonza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!