Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel lehetne megnagyobbítani...

Mivel lehetne megnagyobbítani a mellem? Van valami tapasztalatotok a mellnövelő gyógyszerekről?

Figyelt kérdés
Sokan kérdeztek már hasonlót, de ahogy olvastam semmi konkrét válasz nem jött, csak az hogy miért kéne megnagyobbítani. Láttam hogy sokan azt írták, hogy 75 vagy 80B-s mellük van és hogy szégyellik a barátjuk előtt. De nekem még sosem volt barátom és a mellem 65-70A-s, és komolyan kétségbe vagyok esve, hiszen 18 éves vagyok. Tudnék gyűjteni műtétre, de nagyon félek, igy mellnagyobbító gyógyszerekre gondoltam.
2011. febr. 25. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:

nincs olyan.

teljesen feleslegesen pánikolsz. egy csomó pasi oda van a pici cicikért. aki meg csak azért nem kez veled, mert pici a melled, azzal nem is érdemes kezdeni.

inkább rázd meg magad és állj a dologhoz normálisan mert nem a melled tehet arról, hogy nincs pasid, hanem te, azzal, hogy nem hiszed, hogy lehetne.

2011. febr. 25. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:

[link]

én ilyesmire gondoltam de köszönöm hogy írtál! :)

2011. febr. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!