2/11 A kérdező kommentje:
de csak Neked.. mindjárt ;)
2011. febr. 20. 19:38
4/11 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon apró kép, így nem lehet mérvadó véleményt mondani, tegyél fel egy nagyobb képet az orrodról oldal és előnézetből. Azt azért ebből a hangyányi képből is látom, hogy nem piszi az orrod..
6/11 Füles válasza:
ilyen kicsi képről, sztem nem, ah mondta az előző nem kis pisze orrod van, de így nem tok megfelelő választ adni :)
7/11 anonim válasza:
Ez a képméret tényleg vicces..:D
Nincs krumpiorrod. Nem kis pisze, de tök átlagosnak tűnik.
Nincs vele baj (már amennyire látszik).
8/11 habibi válasza:
hallod én szakadok a röhögéstől, ekkora képet én még életemben nem láttam!!!! huhh!! kössz , mára is megvan a szórakozásom!
hát én szemüveges vagyok, de még így se tudom kivenni, hogy krumpli-e vagy pisze, de maradjunk annyiban, hogy nem , vagyis nem lehet észrevenni
9/11 A kérdező kommentje:
bocsi,hogy ekkora csak a kép is kicsi volt és a fekete a fejem többi része :D:D
2011. febr. 20. 21:16
10/11 habibi válasza:
több sztárnak is krumpliorra van és milliók szeretik őket, pl. neki is és világhírű:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!