Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sztetek h nézek ki? (kép)

Sztetek h nézek ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 19. 23:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
kicsit csunya de ne sirj. kis arcápolás kis smink de ne tul sok!aztán tökély.ja és kicsi fogyás se árt. kicsit hájasnak tünsz.
2011. febr. 23. 20:53
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor most őszinte leszek.

Nagyon tetszik a hajad és a szemed színe. A göndörítéssel és az egyenesítéssel szerintem nincs gond, próbáld meg többféleképpen még a hajad és könnyű kitapasztalni melyik áll a legjobban. A szemhéjtús szerintem ront a szemeden. Én a helyedben dúsító, hosszító szempillaspirált használnék, esetleg szempillagöndörítőt is. Szemhéjtúst és szemceruzát nem (mert optikailag vékonyítja a szemed). A szemöldököd elég ritha.. ez lehet adottság is, lehet az is, hogy régebben nagyon kiszedted és nem nőtt vissza. teljesen mindegy, én a helyedben vennék barna szemöldökceruzát és átrajzolnám természetes hatásúra a szemöldököm. Alapozó ügyben használj Maybelline-t, ami 1000-2000 Ft körül van, szerintem még elfogadható ár. A pattanásaidat, bőrhibáidat próbáld kezelni, ha nem megy akkor irány a bőrgyógyász! És a legnehezebb: A fogyás. Mondok én neked valamit. Ha te jól érzed magad így, ahogy vagy, akkor ne fogyj le. ha nem érzed magad jól, akkor az én bevált praktikámat ajánlanám: Menj edzőterembe! Sokáig próbáltam otthon szenvedni a gyakorlatokkal, eljártam futni, mindent megpróbáltam - nem sikerült. Mióta edzőterembe járok nem csak fogytam, de feszesebb, egészségesebb és sokkal fittebb vagyok! :) A táplálkozásra pedig annyit mondanék, hogy szerintem ne vonj meg magadtól semmit, kivétel az édességeket, az cukros italokat, rágcsálnivalókat. És ne hirtelen akarj lefogyni, hanem szépen lassan. :) Hmm. A ruháról annyit, hogy gyorsan szerezz be tengerkék pólókat, mert a szemedhez, az nagyon passzolna. :) A pirosat inkább mellőzd.. :) Amúgy nagyon szép arcod van és szerintem semmi gond nincs veled, csak próbáltam mindenbe belekötni, hogy tudjak segíteni! :) És legyen önbizalmad, mert te is nő vagy, akárhogyan is nézünk ki, büszkének kell lenni magunkra! Te is lehet önbizalomal teli. Aki pedig önbizalommal teli, köztudott, hogy sokkal szerencsésebb. Azokkal akik meg beszólnak, kritizálnak nem kell foglalkozni! Tűzz ki magad elé egy célt és próbáld megvalósítani, bármi is történjék! :) Sok sikert kívánok! :)

2011. febr. 23. 21:22
 43/45 anonim ***** válasza:
sürgősen fogyj le!
2011. febr. 23. 22:04
 44/45 anonim ***** válasza:
jól teszed hogy hangsúlyozod a szemed, mert szép, megragadó, de ez a beállás kerülendő, mert csúnyán torzítja a arcod, nagyon hegyes, csontos állat és arcélt csinál. Ennél helyesebb vagy :)
2011. márc. 7. 19:41
 45/45 anonim ***** válasza:

Fogyni csak akkor, ha tényleg úgy érzed, te, és nem mások, hogy kell, másként ne görcsölj rajta.

Ismerősi köröm kandúrjai mind a teltebb lányokat favorizálják, mondján "több bennük az élet, mint egy nyeszlett salátaevőben." Meg: "ha valaki képtelen egy olyan alapvető ösztöngesztust, mint az evés, élvezni, akkor nyilván más ösztönös tevékenységet sem tud"(szex)

Ha le akarsz adni pár kilót, célszerű addig eljutni ( nem kell kínzás sem ennyihez) hogy könnyebben, szabadabban mozogj, de ne legyél csontos csirke.

Nincs rosszabb, mintha összecsattan két csont mondjuk ölelkezésnél..

Egyébként mosolygós, kedves csajnak tűnsz, de le azzal az otthoni melegítővel, kicsit nőiesebben, merészebben öltözz, jól fognak állni ducin is a nőies ruhák, sőt, sokszor jobban, csak találd meg a hozzád illőt: foglalj majd be egy próbafülkét egy halom ruhával ;)

és tréningezz az önbizalmadra, bár már így is biztos van, nem kis bátorságra vall így felpakolni és véleményeztetni magad.

2011. márc. 7. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!