nem tudom miért kell csúnyán lekövérezni meg disznózni.
Szerintem ezt kultúráltabban is lehet vele éreztetni meg megmondani a véleményedet.
Amugy szerintem nagyon szép a szemed és a hajad is jó: )
Aranyos,mosolygós,kedves lánynak tűnsz: )

De most tényleg. Ez egy "noname" oldal. Ha a "való világban" nem mondtok igazat és az őszinteség leghalványabb jele sincs meg bennetek, akkor legalább mondjátok meg az igazat.
Be kell valljuk ha neked szép arcod lenne, akkor én szépségkirálynő lennék.
Be kell valljuk, ha te vagy az átlagos, akkor Mo. elég csúnya emebrből állna és még mindig én lennék a szépségkirálynő.
A tust elcseszted. Túl bénán húzod ki a végén és a szemzugból kéne kifelé vastagodni, nem pedig fordítva. Egy jobb alapozót szerezz be.
a szemeid aránylag szépek, de mivel kicsit hosszúkásabb a formájuk, így csak rontasz a tussal. Nem tudtam eldönteni hogy most ki akartad egyenesíteni vagy be akartad göndöríteni a hajad, mert hol egyenes, hol nem.
Kemény diéta, fuss, aerobicozz a tévéből, tornázz tegyél meg MINDENT hogy lefogyj. Ez legyen az életcélod. Ennyi.
Ja és azt a piros igénytelen garbós polipulcsit pedig rakd el jól a szekrény mélyére.
Szia 25/L

Én azt javaslom mivel problémás a bőröd használj alapozót és rá púdert amivel eltüntetheted a bőrhibákat és így matt lesz az arcbőröd. A szemhéjtust inkább hanyagold. Jobban eltudnék neked képzelni egy füstös sminket egy szép színű rúzzsal. A garbót felejtsd el, inkább valami dekoltázsolt nőies se nem túl feszes, se nem túl bő pólót tudnék elképzelni rajtad. A frizurád lehetne kicsit rövidebb, és játékosabb, mondjuk olyan kifelé kunkorodós.
Pl:

Fogyáshoz mindenképp sportolj, és használj édesítőt is, vagy ha kibírod anélkül, csak simán ne egyél túl sok cukrot. Az elhízás károsabb mint az édesítő, és kiegyensúlyozatlan kalóriákkal meg esélytelen még sport mellett is lefogyni. Az édes íz megvonása viszont rossz hangulatot okoz, ami mellett esélytelen sportolni. Tehát a legkevésbé káros...
De addig is MÁS SZÖGBŐL FOTÓZTASD MAGAD!!! És azt a nyomvadt madzagot is szedd ki a nyakadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!