Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sztetek h nézek ki? (kép)

Sztetek h nézek ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 19. 23:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Szerintem egész szép lehetnél ha lefogynál. Ne haragudj, de ez a hatalmas túlsúlyod mindent elront: eltorzítja az arcodat, stb...

Ez már az elhízott kategória, minimum 10 kilót le kéne adnod. Minimum...

Amúgy hány centi és kiló vagy?

2011. febr. 23. 15:03
 32/45 anonim ***** válasza:
hasonlítasz Tóth Verára, de nagyon :) ezt jó indulatból mondom.
2011. febr. 23. 15:04
 33/45 anonim ***** válasza:
nem valami szép.
2011. febr. 23. 15:57
 34/45 anonim ***** válasza:

Kedves,aranyos.

Ducisan szép! :)

2011. febr. 23. 16:08
 35/45 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, nem szoktam hazudni, főleg anonim oldalon nem.

Én azt javaslom, csinálj magadról egy képet, más hajjal, más sminkkel, teljesen más beállításban. Ez a felemelt fej sokkal ducibbnak mutat (tudom, mert én sem vagyok valami vékony, és rájöttem, nem szabad felemelni a fejet, mert a toka 3x akkorának tűnik.)

Ez a haj szintén kövérít, egyenes, tépett, kicsit vasalt haj jól állna.

A smink nekem sem tetszik (nem csak rajtad, máson sem).

Egy halvány lila szemhéj szerintem jól állna.

Komolyan mondom, hogy próbáld meg, nem te lennél itt az első, aki megtette, és egész más vélemény alakult ki a 2. kép után, mint az elsőnél.

A ruhádra nem mondok semmit, mert nem az volt a kérdés.

Az alakoddal kapcsolatban meg annyi, nem csak vékonyan lehet valaki szép, csak a duciságot is tudni kell viselni, meg nőiesen öltözködni hozzá. Ha nincs önbizalmad, sajnos azt mások is észreveszik.

2011. febr. 23. 16:10
 36/45 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem egyesek mit képzelnek magukról! Nem szégyenlitek magatokat?? Komolyan mondom, egy-egy válaszolót szívem szerint úgy p.ofán rúgnék a válaszáért, hogy Kanadáig repülne, mint pl.: "hozzád képest én szépségkirálynő vagyok", meg "a malacok közé a disznóólba"

Primitív semmit érő emberek vagytok! Na én ezeket az embereket nézem, le nem az olyanokat, mint pl a kérdező.

Igen rád fér némi fogyás, de írtad, hogy rajta vagy a témán, tehát TESZEL érte, és ez dicséretes!

Kedves, életvidám lánynak tűnsz, és a szemeid pedig egyszerűen csodálatosan szépek! Büszke lehetsz rájuk!:)

Ezekre a majmokra meg ne figyelj, akik alpári módon válaszolgatnak neked, ez csak őket minősíti, de még hogy...:)

22L

2011. febr. 23. 16:28
 37/45 anonim ***** válasza:

Először is, aki királynőnek tartja magát nem mutatott magáról képet, lehet még így sem néz ki!

Másodszor: miért kell mindenkinek tökéletes alakúnak lennie? Minden pasinak más típusú nő tetszik, van akinek a nádszál, van akinek a husisabb.

Harmadszor: nem a pulcsiját kérdezte, lehet nem is tellik neki a legújabb divatos ruhákra és lehet hogy nem drága smink termékei vannak. Ügyesen próbálkozott, azt gondolta hogy így jó lesz a kép.

Szerintem jó lenne a szemed, csak még gyakorold, a hajadat igen, ezzel egyetértek, tépett, vasalt fazon talán jobb lenne, kicsit az arcodba igazítva nyújtja az arcot.

Amúgy én sem vagyok nádszál, 168 cm és 72 kg. Arcra meg volt aki csúnyának mondott, volt aki meg gyönyörűnek. Ennyi! Attól függ kinek mi tetszik.

Na meg mikor milyen "állapotban" vagyok, éjjeles héten, vagy fáradtan elég nyünnyedt vagyok, van mikor meg csinos és adok magamra. Aki 3 műszakban húzza, az tudja milyen!

Nah de ez más téma. :)

2011. febr. 23. 16:40
 38/45 anonim ***** válasza:
Ja és 36 éves nő vagyok, az iménti válaszhoz hozzátéve.
2011. febr. 23. 16:41
 39/45 anonim ***** válasza:
"I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes"
2011. febr. 23. 17:15
 40/45 anonim ***** válasza:
16:28 vagyok, igen na pontosan az ilyen primitív embereket nem veszem kutyába sem, mint 17:15;)
2011. febr. 23. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!