2/45 anonim 

válasza:

ez te vagy? szep a szemed! helyes az arcod.
3/45 anonim 

válasza:

Szép a szemed és kedvesnek tűnsz. :)
14/L
5/45 anonim 

válasza:

jaj gyerekek, még anonimként sem tudjátok megmondani az igazat? :D
ronda vagy ám, nagyon :D
7/45 anonim 

válasza:

najó, legalább nem zsíros a hajad.
8/45 anonim 

válasza:

Fogalmazzunk úgy, hogy előnytelenül vagy fotózva, de nagyon: A festés egy borzalmas, mint a kisgyerek a kifestőt. A hajad kb. mintha 2-3 helyről lenne összeszedve, semmi stílus. Az állad nagyon nagyon rondának néz ki, élőben én ilyet még nem láttam, úgyhogy szerintem a fotóst rúgd pöc.sön, mert ezt direkt csinálta! Ááááá!! És az a madzag a nyakadba ugye nem nyakkendő lenne?!
Azért akármilyen rossz adottságaid is vannak, ha rendesen öltözöl meg sminkeled magad, egy jó-közepes kinézetet mindenképp össze lehetne hozni. Hajrá!
10/45 anonim 

válasza:

átlagos (?) amúgy tényleg kedvesnek tűnsz:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!