Éreztétek már úgy, hogy nem vagytok senkinek sem elég jók?
mert én folyamatosan ezt érzem. ezért inkább nem is fiúzok senkivel sem, nem engedek közel magamhoz senkit.
Hogy jöhetnék ki ebből az ördögi körből?
Ti voltatok ilyen helyzetben?
üdv Neked!
miért érzed magad sz@rul?:(
aha 17F
próbálok normálisabb lányokkal barátkozni, de ők meg lányok és azért nem lehet velük olyanról beszélni amit egy jó fiúbaráttal meg lehetne
egyébként meg jobb fejnek tartom a lányokat barátnak még is is mint a legtöbb partyface csávót:(
2.:
sajnálom:S de biztos lesz olyan lány akivel jól eltudsz beszélgetni mondjuk az sem mindegy milyen fajta lányokkal akarsz haverkodni.
persze hogy nem mindegy ,de az osztálytársaim adottak (lányok) ,iskolán kívül max úgy ismerkedsz(te esetedben fiúval) lánnyal ha akarsz tőle valamit.
azt nem tudom hogy bennem van a hiba(biztos valami bennem is van) ,vagy bennnük.
ez igaz:) de mondjuk suliba ismerkedni lányokkal? mondjuk ez is fura, ha csak barátkozni akarsz velük.
nem tudom benned van e a hiba. ha gondolod írj privátot beszélgetek veled erről. hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!