Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz rólam, mit...

Mit gondolsz rólam, mit változtasak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 17. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Beszárított haj, kisebb fülbevaló, másik nyaklánc...csodákat tenne:)

Egyáltalán nem vagy csúnya nehogy higgy a negatív véleményeknek!

2011. febr. 17. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:

a szemeidet kicsinyíti ez a smink.

ne húzd ki alul, és ne használj ilyen sötét színeket.

amúgy szerintem is nagyon szép vagy.

2011. febr. 17. 14:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csodaszép arcod van, teljesen komolyan mondom.Nem kell átfestened a hajad, pont azért szép, mert természetes szinű.És a szemöldököd is gyönyörű.Amin a te helyedben változtatnék az az alakod és az öltözködésed.Ne akarj ennyire kitenni mindent, sokkal több a kevesebb.:)

A válaszokron meg teljesen kiakadtam.Miért kell egy természetes szépségből, szőke/fekete haju, nike szemöldökű tömegterméket gyártani? Hidd el, nagyon szép vagy!:)

2011. febr. 17. 14:27
 14/21 •ß• ***** válasza:

Szép arcod van :)

A szemöldököd szedesd kicsit ívesebbre,a hajaddal kéne valamit kezdeni,képen nem látni milyen fazonú meg milyen hosszú,de egy kicsit lépcsőzetes hosszú hullámos haj nagyon jól állna szerintem.A színén ne változtass drasztikusan,a fekete meg a szuperszőke se állna jól szerintem,esetleg egy-két árnyalattal világosítsd.

Meg sportolj egy kicsit,add le a felesleget.

Jah és az ajkaid meg szép teltek,mit nem adnék ha nekem ilyen lenne,ne szégyelld,inkább emeld ki :)

Szóval mindent összegezve szép vagy :)

2011. febr. 17. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:

szerintem is a szád az erősséged, szóval kenj fel élénk színű szájfényt, hadd csillogjon.

a hajad nagyon szép színű, szerintem sötétszőke, és úgy látom természetesen hullámos picit.

2011. febr. 17. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:

a szemed alul inkább fehér szemceruzával húzd ki, mint sem feketével. A fekete nagyon kicsinyíti az amúgy szép, zöld szemedet. És szerintem sem kell összefognod a hajad mert neked nem áll jól. Kicsit fogyózz.

egyébként tényleg szép vagy.:)

2011. febr. 17. 15:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is ledöbbentem egy-két válaszon. Miért kell minden szép! lányból egy újabb fekete vagy hidrogénszőke hajú, kiszedett szemöldökű, közönséges rib@ncot csinálni?

Én annyit mondanék, hogy szerintem sok az a nyaklánc és a fülbevaló egyszerre, a hajadat ne lapítsd le ennyire és néhány kilót leadhatnál. De amúgy nagyon szép vagy.

2011. febr. 17. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

szerintem szép az arcod és nem is kell mindenkinek piszkafának lennie

a hajszíneddel semmi baj nincsen, de szerintem ez a hátranyalt összefogás, így nem áll jól. vagy hordd kiengedve a hajad vagy magasabban fogd össze a hajad.

szerintem a hatalmas karikával sincs semmi baj, de inkább a kiengedett hajhoz ajánlom, szerintem úgy nagyon csinos.

a gyöngyös nyaklánc viszont véleményem szerint nem illik a korodhoz, öregít.

2011. febr. 17. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
fogyj, szedd ki a bajusszod már. amm.
2011. febr. 17. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Mindenen...

Kövér vagy, gusztustalan a fülbevalód, nagy a szád, nagy a füled, az a ruha is valami borzalom...

A szemed és a hajad annyira nem rossz...

2011. febr. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!