Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz rólam, mit...

Mit gondolsz rólam, mit változtasak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 17. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%

Az a felső és a nyaklánc nem valami előnyös szerintem. Ha jól látom nem vagy túl vékony... A hajad szebb lehetne szőkén vagy feketén. A barna szerintem túl egyszerű, egyhangú, unalmas.

De összességében jól nézel ki, nagyon szép az arcod, jó lenne ha nekem is ilyen szép, telt ajkaim lennének:)

2011. febr. 17. 14:08
 2/21 anonim ***** válasza:

szép vagy nagyon :) sajnos a szemöldököd eléggé iveletlen, túl egyenesnek látom! :S Talán kozmetikus biztos tudna valami jót kreálni! és amúgy egy szemöldökceruza ami nem túl vad, egy világosabb barnával átmehetnél rajta :)

szerintem azt a fülbevalót hanyagold,eléggé tucattá tesz, és nekem nem tesz jó benyomást rajtad. Amint látom szereteed a dobókockát :) Van apacs-ba pl színes pici rózsaszin/kék dobókocka,egy olyat jobban elnéznék a füleden.

De persze ezek magánvélemények. Az arcoddal konkrétan nincs semmi baj, esetleg a szádra tehetnél valami szép szájfényt/rózsaszinesebbet. Legyen nagyobb önbizalmad! :) a szemed is kihuzhatod tussal és szép cicás lesz :)

a hajadat meg engedd ki szépen! :D

amúgy szépvagy.

3/21 anonim ***** válasza:
A frizurádat nem látni, szóval pl. azt :)
 4/21 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagy átlagos, annál picit csúnyább!

Szerintem a hajad szörnyű, jobb lenne új! De nem nagyon tudsz változtatni, van aki szép, van aki nem...

Ja és picit fogyókúrázz! ;)

2011. febr. 17. 14:09
 5/21 A kérdező kommentje:

Nekem nem tetszik a szám ..:(

és igen,nem vagyok vékony.

köszi:)

6/21 anonim ***** válasza:
100%
és tényleg jobban állna neked egy szőke haj, amit szépen begöndöríthetnél vagy csak szépen egyenesen hordva. És szerintem is sportolj, ússz,táncolj,fuss,kocogj :)
 7/21 anonim ***** válasza:
53%

Ne vedd sértésnek,de szerintem nem vagy szép. (és nem,nem irigységből mondom..)

Sport & egészséges étkezés.

Az ilyen 'lenyalt' haj szerintem nagyon keveseknek áll jól. Inkább hordd kibontva/máshogy felkötve + tényleg valami feltűnőbb szín.

2011. febr. 17. 14:18
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

Nem áll jól neked ez a haj. Egy rövid fazon szerintem jobb lenne. :)

Az a póló előnytelen.

2011. febr. 17. 14:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szép arcod van. ha a hajad meg lenne csinálva, nagyon sokat dobna rajtad!
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, szép az arcod, a szád, a hajadon tényleg változtass és teljesen egészségesen nézel ki, nem kell fogyóznod!! :)
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!