Az a felső és a nyaklánc nem valami előnyös szerintem. Ha jól látom nem vagy túl vékony... A hajad szebb lehetne szőkén vagy feketén. A barna szerintem túl egyszerű, egyhangú, unalmas.
De összességében jól nézel ki, nagyon szép az arcod, jó lenne ha nekem is ilyen szép, telt ajkaim lennének:)
szép vagy nagyon :) sajnos a szemöldököd eléggé iveletlen, túl egyenesnek látom! :S Talán kozmetikus biztos tudna valami jót kreálni! és amúgy egy szemöldökceruza ami nem túl vad, egy világosabb barnával átmehetnél rajta :)
szerintem azt a fülbevalót hanyagold,eléggé tucattá tesz, és nekem nem tesz jó benyomást rajtad. Amint látom szereteed a dobókockát :) Van apacs-ba pl színes pici rózsaszin/kék dobókocka,egy olyat jobban elnéznék a füleden.
De persze ezek magánvélemények. Az arcoddal konkrétan nincs semmi baj, esetleg a szádra tehetnél valami szép szájfényt/rózsaszinesebbet. Legyen nagyobb önbizalmad! :) a szemed is kihuzhatod tussal és szép cicás lesz :)
a hajadat meg engedd ki szépen! :D
amúgy szépvagy.
Nem vagy átlagos, annál picit csúnyább!
Szerintem a hajad szörnyű, jobb lenne új! De nem nagyon tudsz változtatni, van aki szép, van aki nem...
Ja és picit fogyókúrázz! ;)
Nekem nem tetszik a szám ..:(
és igen,nem vagyok vékony.
köszi:)
Ne vedd sértésnek,de szerintem nem vagy szép. (és nem,nem irigységből mondom..)
Sport & egészséges étkezés.
Az ilyen 'lenyalt' haj szerintem nagyon keveseknek áll jól. Inkább hordd kibontva/máshogy felkötve + tényleg valami feltűnőbb szín.
Nem áll jól neked ez a haj. Egy rövid fazon szerintem jobb lenne. :)
Az a póló előnytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!