Kerültél már kínos helyzetbe a magassarkú cipőd miatt?
Figyelt kérdés
Az én cipőm sarka beragadt a rácsba, miközben vonultunk ballagáson. :(2011. febr. 16. 15:45
11/15 anonim válasza:
Nekem szalagavatón kellet lefele menni egy több mint 10 cm-s magassarkúban le a lépcsőn,és annyira éreztem hogy nem sok kell hogy leboruljak inkább a fejem volt paprika vörös,hogy már az volt a ciki..De végül a barátomba tudtam kapaszkodni.
12/15 anonim válasza:
Talán ennél cikisebb sztorim nincs is magassarkúval kapcsolatosan. Pedig sokszor előfordult velem is "baleset".
Nos! A középsuliban kb. olyan voltam, mint Regina George. Csak nem voltam olyan gazdag:) Igazából mindenki utált, de közben utánoztak folyton. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy ugye szinte az egész suli utált és voltak akik nagyon-nagyon utáltak. Erre egyszer fordulok ki az egyik teremből, pont ott volt a lépcsőnél és egy masnis hegyesorrú cipő volt rajtam. Természetesen beleakadt a cipőm orra a masniba és leestem a lépcsőről. Mindezt persze pont azok nézték végig akiket ki nem állhattam én is.
13/15 anonim válasza:
Nekem ahhoz nem kell magassarkúban lennem, olyan keskeny a lábam, hogy simán kibicsaklik még sportcipőben is, de már csak nevetek rajta, úgy sem tudok vele mit kezdeni:-)
14/15 anonim válasza:
Én a sárba ragadtam be durván a magassarkúmban. Suli felé szokás szerint le akartam rövidíteni az utat egy parkon keresztül, csak arra nem gondoltam, hogy sáros az ösvény. Aztán éreztem, hogy minden lépésnél süpped a sarkam, de gondoltam, majd letörlöm és kész. De egy helyen az egyik annyira besüppedt, hogy nem bírtam kihúzni, akárhogy szenvedtem... sőt a nagy próbálkozás közben a másiknak a sarka is ugyanúgy elsüllyedt. :S A végén ki kellett lépnem mindkettőből, és kézzel kirángatni a sárból.
15/15 anonim válasza:
beleszerettem egy gyönyörű bordó, masnis, fényes magassarkú csizmába, teljesen odáig meg vissza voltam érte - mentem a metrón és szemben ült egy fiatal pár, egész úton a cipőmre mutogattak és röhögtek feltűnően - visszabámultam mérgesen, de akkor se hagyták abba - iszonyat megalázó volt - azóta a ribicsizma bent pihen a szekrényben :(:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!