Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kerültél már kínos helyzetbe...

Kerültél már kínos helyzetbe a magassarkú cipőd miatt?

Figyelt kérdés
Az én cipőm sarka beragadt a rácsba, miközben vonultunk ballagáson. :(
2011. febr. 16. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Szintén rácsba akadt bele a cipőm, miközben rohantam vizsgázni. A cipőm beragadt én meg tovább mentem. A gáz az volt, hogy két helyes srác meg közben szembe jött. :D De végül kiszabadítottam a cipőm és a vizsgára is beértem.
2011. febr. 16. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Megbotlottam a lépcsőn a suliban és majdnem elestem.. remélem nem látta senki :DD
2011. febr. 16. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
megcsusztam párszor a hóban...:S
2011. febr. 16. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Kisebb csúszkálások nálam is mindennaposak. Nagyobb a csizmám egy számmal a kelleténél, szóval nagyon kell vigyáznom, hogyan lépek.
2011. febr. 16. 15:56
 5/15 tetris ***** válasza:
98%

Az utcán egy olyan helyen mentem, ahol szemben építkezés folyt, és lehetett ott kb 50 kőműves. Mindegyik engem bámult. Naná, hogy kibicsaklott a bokám.

Egyszer mentem le az aluljáróba. Előttem egy izig-vérig plázacica ment, nagyon kikenve-kifesteve, tűsarkú cipőben. A lépcsőn lefelé menet nagylányosan nekiállt rágyújtani. Abban a pillanatban zutty, leesett a lépcsőn, de úgy, hogy a feje volt lefelé, a két lába meg az ég felé kalimpált. Az aluljáróban épp arra járók teljes betekintést kaphattak a hölgyike tangabugyijába.

Hatalmas volt a füttyögés, még taps is volt, és mindenféle párzási felhívást kapott.

Szegény csajt nagyon megsajnáltam. És még a cigije is eltört.

2011. febr. 16. 15:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Számtalanszor elestem már benne,vagy megcsúsztam,télen-nyáron,de jót nevetek mindig rajta:)
2011. febr. 16. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Mozgólépcsőn mentem felfelé a metróból és billegtettem a csizmám sarkát. Amikor felértem a lépcső tetejére (ahol "összemennek a lépcsőfokok)valahogy beragadt a sarok két lépcsőfok közé és letört. A barátnőm fetrengett a röhögéstől, én kevésbé, mivel a csizma 2 napos volt, lehetett kidobni.
2011. febr. 16. 16:27
 8/15 anonim ***** válasza:
De még hányszor!!!
2011. febr. 16. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Én mentem be a Plázába és a bejáratnál lukacsos,műanyag "szőnyeg" van,abba ment bele a magassarkúm sarka és jó ideig azon ügyködtem,hogy ki tudjak kászálódni valahogy.:DTiszta gáz volt.....
2011. febr. 16. 17:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nos sulivégzés volt , amit a templomban kezdtünk és a legjobb tanulókat előrehívták és kapott ajándékot. Engem is odahívtak, de nem számítottam rá és reggel nyugodt szívvel felvettem a több mint 10 cm magas cipellőmet.leghátul álltam és halálos csendben kellett előremennem. Egy vékony lépcsőre kellett felállni, és ahogy felléptem (eléggé) megbillentem és úgy kaptam el a mellettem állót, hogy hátra ne essek. Nem volt égő, ahh dehogy, csak kb. 500 ember látta és még le is videózták.
2011. febr. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!