Mennyit költötök magatokra egy hónapban?
Hát, amit TÉNYLEG csak magamra... Az körülbelül 0 Ft...
Szoliba sosem jártam, kozmetikusnál, körmösnél, fodrásznál évek óta nem voltam. Tisztálkodószereket meg mindig hónapokra előre veszem. Ruhákra meg valahogy sajnálom a pénzt...
Most is kaptunk anyáméktól egy kis kisegítést, mondta párom, költsem magamra, erre én tisztítószereket, használati tárgyakat vettem belőle... Valahogy ilyen vagyok, ami nem jó dolog, tudom...
tisztálkodószerekre: Átlag 500Ft
Kozmetikumokra: Átlag 400Ft
Öltözködésre: átlag 1000Ft
Fodrász: háát.... 2-4 évente megyek. 80Ft körül áltagban? :D
Szoli: sosem jártam ott
Körmös: sosem jártam ott
Kozmetikus: 2x voltam életemben. /jóféle a bőröm :)/
Fodrász: ~12.000.-
Kozmetikus: ~5-6000.-
Öltözködés: Ez változó, mert nem veszek minden hónapban ruhát, de általában ha elmegyek ruhát vásárolni, olyan 10-15.000.-öt költök.
Tisztálkodószerek: Mondjuk ezt is inkább kéthavonta veszek, szappan 300.- + tusfürdő 800.- + sampon 1000.- (hajpakolást 1000.-ért vettem, de az nagy és több hónapra is elég) = 2000-2500
Kozmetikumok: Arcpakolás 500.- + Alapozó 4000.- + egyéb (pl. körömlakk, lemosó, vatta, stb) 3000.- = ~8000.-
Körmöshöz nem járok mert szépek a körmeim, szolizni sem járok mert szeretem a fehér bőröm. Ilyeneket hogy spirál, szemceruza, egyéb sminkek, nem írtam bele, mert ezeket sem veszem havonta, van elég, szóval max. ha valami megtetszik nagyon akkor azt megveszem, ilyesmiket max. 2000-ért veszek.
Szóval összesen, max. ~28.000.- (30-35.000.- ha ruhákat is veszek a hónapban.)
19L
tisztálkodószerek: 2 tusfürdő/hó: 1000Ft
kozmetikumokat anya rendeli,mert avonozik,ingyen van:)
fodrász évente 1x 5000Ft
szoli,körmös 0Ft,nem járok
kozmetikus havonta 1 szemöldökszedés 450Ft
párom ezek közül mindenre 0 Ft,mert nem jár kozmetikus,körmös és társai, tisztálkodószerét én veszem,haját én nyírom:)
ruha változó,ruhásboltja van anyukámnak,igy töredékéért megkapunk mindent (najó,legtöbbször ingyen:))
23/N 26/F
Kozmetikumokra, tisztálkodószerekre átlagosan havi 1500 Ft-ot, van amikor kevesebbet, van amikor többet, mivel a legtöbb dolog nem fogy el 1 hónap alatt.
Körmösre: 5000 Ft/hó
Fodrászhoz 3-4 havonta járok: 3500-4000 Ft/ alkalom
Hajfesték: 1300 Ft/hó
Ruhákat nem vásárolok minden hónapban, igyekszem leárazásokkor megvenni a cuccok többségét. Kozmetikusnál talán 2 éve voltam utóljára. Sportolásra költök a legtöbbet, kb. 12-13.000 Ft/hó.
27/N
Ruha,cipő,kiegészítők: 50.000Ft, de volt amikor csak egy alkalommal elköltöttem 65.000Ft-ot táskákra. Szóval ez változó.
Kozmetikumok: nálam azért nem havonta fogynak a dolgok. Szempillaspirál fél év 8000-10.000Ft, alapozó 3-4hónap ez is max. 10.000Ft. Púder 6000Ft. Pirosítót nem tudom megállni, hogy elfogyjon imádom a mac pirosítókat. Szemhéjtusból több is van, de nem használom minden nap ez változó mennyit költök rá, de ez is minimum 4500Ft.
Tisztálkodószerek:natúr szappan 1000Ft körül ez is több, mint egy hónapig elég(nesti dante), testápoló bármilyen babáknak készült max 1000 Ft,de ez is elég nagyon sokáig, nem kenem vele magam minden nap. És akkor még van testradír, arcradír, fogkrém, fogkefe, körömlakk+lemosó, dezodor, tisztasági betét, o.b(na ezeket nem tudom)...arclemosó+tonik+hidratáló krém kb. 8000Ft, sampon+hajpakolás+hajszérum+éjszakai hajpakolás+hővédőspray kb. 10.000Ft .És még tuti egy csomó dolgot ki is hagytam. Fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, szoliba nem járok.
szoláriumba nem járok csak ritkán az olyan heti 1-2x 500ft.
műkörmös 3000Ft átlagban/hó
fodrászhoz nem járok, max évente 1x 3000Ft. (magamnak vágom)
Kozmetikus 3havonta 2k (mitesszerek miatt)
sampon tusfürdő testápoló hajpakolásokat nem kell havonta vennem mert sokáig megvan...átlagba ezekre összesen 4ezret költök..
Ruhákra 15ezret költök/hó
tehát havi 20ezer körül mozog.
18/L
Köszönöm a válaszaitokat!
Utolsó! Hova jársz szoliba, hogy két alkalom 500??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!