Magatokra tetoválnátok?
A fülem mögé szeretném tetováltatni L és B betűt és talán egy pici szívet.
Az első betű a párom keresztnevének első betűje a másik az enyém.
Ez gáz?
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy gondolom hogy már 4 és fél éve együtt vagyunk ha szakítunk is akkor is az életem része volt és a következő úgy fogadjon el hogy ezt az embert én annak tekintem.
De persze amit ti is irtok az is érthető.
Akit olvastam ien kérdéssel mind azzal jött h az "életem része marad"
Gáz mert ha szétmentek tekintheted bárminek csak nem az életed részének.
Szeretni lehet a takaró alatt de én nem nem rakatnám magam ABC-vel tele. Értelmetlenül.
Jól néz ki a fül mögötti tetkó, de szerintem sem jó ötlet a betűs dolog. Mert tényleg, ha szakíttok és ottmarad, lehet, hogy ő az életed része, de ki tudja...
Szerintem inkább csináltass szimplán egy szívet.
Ez csak egy L betű
És szerintem ha valaki szeret elfogad ezzel és szerintem rengeteg embernek van ilyen tetoválása és nekik is van párjuk és nem azt akarok kiírni nagy betűkkel hogy ZSUZSI vagy ÉVI.
Felejtsd el, úgy meg fogod bánni, hogy csak na. Én 5 éve vagyok párommal, menyasszony vagyok már, rengeteg tetkóm van, de eszembe nem jutna semmilyen közös tetkót csináltatni.
Lehet az életed része, de egyszer lehet vége lesz a kapcsolatotok és mi van, ha nem szépen végződik? Persze, át lehet majd alakítani, de az plusz pénz és fájdalom.
Ahogy gondolod persze, de nagyon jól gondold át, és ezt a fül mögé dolgot is, mert ki lehet szúrni és sok melóhely nem tolerálja. (nekem eldugott helyen vannak és lesznek a tetkóim, pedig nem ici-picik)
Soha. Akármennyire is szeretem a párom.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!