Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Erről a csajról mi a véleménye...

Erről a csajról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szönyű, hogy 5. helyezést elért. Mű a haja, körme szintén, több kiló vakolat. Bár a többi versenyző se jobb. Most lehet gondolni, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az! Örülök, hogy természetes vagyok és nincs szükségem ilyenekre, de az szerintem gáz, hogy ezek nyernek szépségversenyt...

2011. febr. 11. 13:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

Pedig sajnos minden jel arra utal.:) Máskülönben nem vonnál le elhamarkodott következtetéseket.:)

2011. febr. 14. 14:47
 32/35 anonim ***** válasza:

én voltam 21:21 előző oldalről az első.

Neki írom:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:37

Ember embernek farkasa...Lupus est homo homini.

És a vitára:

Quot capita, tot sententiae.

Az enyémet előző oldalon olvashatjátok.

2011. febr. 14. 15:52
 33/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:52

Én meg azt írom: Akinek nem inge, nem veszi magára.:)

Mivel nincsenek kint nevek, nem tudhatom, hogy több hozzászólás is hozzád tartozott. Mindenesetre nem értem miért veszed föl a kesztyűt, ha úgy érzed, rád nem vonatkozik a kijelentés.:)Ezek szerint mégis rátapinthattam valamire.

2011. febr. 14. 16:04
 34/35 anonim ***** válasza:
Most nem értem, hogy azért miért lennék buta, hogy a véleményem szerint a kérdező irigy. Azt gondoltok amit akartok, engem nem is érdekel.
2011. febr. 14. 19:46
 35/35 anonim ***** válasza:

haha én nem arra kommenteltem hogy irigy-e, hanem arra hogy rosszul tudod a mondást :D:D

írj privit és megnézhetsz :D:D

2011. febr. 14. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!