Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Erről a csajról mi a véleménye...

Erről a csajról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szönyű, hogy 5. helyezést elért. Mű a haja, körme szintén, több kiló vakolat. Bár a többi versenyző se jobb. Most lehet gondolni, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az! Örülök, hogy természetes vagyok és nincs szükségem ilyenekre, de az szerintem gáz, hogy ezek nyernek szépségversenyt...

2011. febr. 11. 13:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
valami barnás hajjal egész szép csaj lenne.
2011. febr. 11. 14:20
 12/35 anonim ***** válasza:

Bakker a fürdőruhás képtől majdnem elhánytam magam :( rózsaszín, csillogós, kígyóbőrmintás, OMG ne már....

Amúgy nem ronda, csak totálisan átlagos plázacicafeje van. A sminkje előnytelen, a csíkszáját csak lapítja a rózsaszín, világos rúzs, a halszemeit kiemeli a sötét szemhéjpúder, és a fejformájához előnytelen ez az egyenes (feltételezem pót) hosszú haj. Valami állig érő rövid fazon mutatja jól rajta inkább.

Amúgy az ilyen myvip szépségversenyek (na meg mondjuk a többi is) azon múlnak mekkora k*rva az ember, nem azon, hogy mennyire szép! Ennek fényében szerintem nem felháborító, hogy egy átlagos plázap.csa nyerte a versenyt, figyelembe véve, hogy általában normális értékrendű, életcélokkal rendelkező, szép lányok nem foglalkoznak ilyen versenyekkel.

A szépségversenyek egyébként is azoknak valók, akiket nem ismer el a környezetük, és ezzel akarják bebizonyítani, hogy ők igenis szépek, na meg akiknek semmi életcéljuk nincs a "modellkedés" csodálatos pályáján kívül. Nem csoda, hogy sosem látni valódi szépségeket ilyen helyeken, se értelmes lányokat...

2011. febr. 11. 14:34
 13/35 anonim ***** válasza:
miss myvipre jó ez :D mondjuk szerintem vannak fent nála sokkal-sokkal szebb lányok is :)
2011. febr. 11. 15:20
 14/35 •ß• ***** válasza:
Azt az életunt bamba fejet az összes képen te jó isten...
2011. febr. 11. 15:49
 15/35 anonim ***** válasza:

kinézettel szerintem nincsen baj, csak mindegyik képen olyan fapofát vág, gondolom egy arca van.

23f

2011. febr. 11. 16:04
 16/35 anonim ***** válasza:
A hajszíne tetszik, az arca tucat. Néhány képen borzalmas ruhákban van, az a fürdőruha szörnyű. Ha sok smink van rajta akkor szép, de nem természetes, természetes sminkkel meg elég csúnyácska... A képei eléggé ki vannak photoshoppolva, néhány képen mintha nem is egy élő ember lenne.
2011. febr. 11. 16:25
 17/35 anonim ***** válasza:
6%
Irigyek vagytok! Márpedig gyönyörű ez a lány. Nagyon szép az arca is, és a haja is. Most az bánt, hogy ő kitudta hozni magából a maximumot, te meg nem? Ha van pénze vendéghajra, akkor csináltassa meg nyugodtan, én is legszívesebben megcsináltatnám. A műköröm pedig praktikus, mert több hétig szép marad a mintája, a lakkal sokat kell bajlódni mire megszárad, és fél nap után már csúnyán pattogzik. Csinos ruhái is vannak, jól is áll neki. Ha van pénze, és szép is mellé, miért ne tehetné meg? Most had lássak rólad is egy képet, ha már ennyire lecsúnyázod! Bár úgysem mered feltölteni, mert tized ennyire sem vagy szép, állítom...
2011. febr. 11. 18:14
 18/35 anonim ***** válasza:
A zöld ruhás képén szerintem szép. Maga a kép is nagyon tetszik. A haja tényleg nem jó, valami természetes szín jobban állna neki, meg ha többet mosolyogna. De szerintem egyáltalán nem ronda, és mégis van benned egy kis irigység. Ha nem is a külsejére, a helyezésére biztosan.
2011. febr. 11. 18:22
 19/35 anonim ***** válasza:
Sőt, néhány képe kifejezetten tetszik.
2011. febr. 11. 18:25
 20/35 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem a többi versenyzőt is miért szólod le. Ez a lány például gyönyörű szerintem.

[link]

2011. febr. 11. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!