Erről a csajról mi a véleményetek?
Szerintem szönyű, hogy 5. helyezést elért. Mű a haja, körme szintén, több kiló vakolat. Bár a többi versenyző se jobb. Most lehet gondolni, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az! Örülök, hogy természetes vagyok és nincs szükségem ilyenekre, de az szerintem gáz, hogy ezek nyernek szépségversenyt...
Bakker a fürdőruhás képtől majdnem elhánytam magam :( rózsaszín, csillogós, kígyóbőrmintás, OMG ne már....
Amúgy nem ronda, csak totálisan átlagos plázacicafeje van. A sminkje előnytelen, a csíkszáját csak lapítja a rózsaszín, világos rúzs, a halszemeit kiemeli a sötét szemhéjpúder, és a fejformájához előnytelen ez az egyenes (feltételezem pót) hosszú haj. Valami állig érő rövid fazon mutatja jól rajta inkább.
Amúgy az ilyen myvip szépségversenyek (na meg mondjuk a többi is) azon múlnak mekkora k*rva az ember, nem azon, hogy mennyire szép! Ennek fényében szerintem nem felháborító, hogy egy átlagos plázap.csa nyerte a versenyt, figyelembe véve, hogy általában normális értékrendű, életcélokkal rendelkező, szép lányok nem foglalkoznak ilyen versenyekkel.
A szépségversenyek egyébként is azoknak valók, akiket nem ismer el a környezetük, és ezzel akarják bebizonyítani, hogy ők igenis szépek, na meg akiknek semmi életcéljuk nincs a "modellkedés" csodálatos pályáján kívül. Nem csoda, hogy sosem látni valódi szépségeket ilyen helyeken, se értelmes lányokat...
kinézettel szerintem nincsen baj, csak mindegyik képen olyan fapofát vág, gondolom egy arca van.
23f
Amúgy nem értem a többi versenyzőt is miért szólod le. Ez a lány például gyönyörű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!