Erről a csajról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintem szönyű, hogy 5. helyezést elért. Mű a haja, körme szintén, több kiló vakolat. Bár a többi versenyző se jobb. Most lehet gondolni, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az! Örülök, hogy természetes vagyok és nincs szükségem ilyenekre, de az szerintem gáz, hogy ezek nyernek szépségversenyt...
2011. febr. 11. 13:12
1/35 anonim válasza:
nem müködik a link.légszi linkelj ujat :)
3/35 anonim válasza:
Nem jó a link, nem nyitja meg a képet :D
4/35 anonim válasza:
Ja, már látom :) Csal egyszerre küldted az én hozzászólásommal x)
Amúgy tényleg csúnya...
5/35 A kérdező kommentje:
Többi versenyzőt elnézve a Pócsik Dóra még ennél is rosszabb. Röhej, hogy egy ilyenen részt vehet. :D
2011. febr. 11. 13:18
6/35 anonim válasza:
Borzalmas,hogy mennyire nem tud bánni az arcával,minden képen ugyanolyan unott arccal áll...
7/35 anonim válasza:
Nem mondanám csúnyának. Szerintem tucat. Még csúnyasággal sem tudna kitűnni a tömegből. Minden második plázacica így néz ki.
8/35 anonim válasza:
csekoljárok a videót a végén.olyan unalmas csajnak tünik :D
amugy nem szép.
1 ével ez előt szebb volt a portfiloján.
9/35 anonim válasza:
Szerintem szép arca van, a haja viszon szörnyű.
10/35 anonim válasza:
olyaaaaaan sötét a videóban ugy iriitál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!