Erről a csajról mi a véleményetek?
Szerintem szönyű, hogy 5. helyezést elért. Mű a haja, körme szintén, több kiló vakolat. Bár a többi versenyző se jobb. Most lehet gondolni, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az! Örülök, hogy természetes vagyok és nincs szükségem ilyenekre, de az szerintem gáz, hogy ezek nyernek szépségversenyt...
20/L
Nem néztem végig. Az első pár kép iszonyat béna.
A fejpántos és utána követező jó.
Azok a képek előnyösek neki ahol nem a kamerába néz és a haja kicsit fel van dobva valamivel és nem csak lóg - ahhoz már túl hosszú hogy ne csináljon vele semmit.
Igényes az tény, tehát szép a bőre, látszik h törődik magával.
A smink és a hajszín iszonyat.
A fürdőruha pedig katasztrofális melléfogás.
Semmi mellel nem lehet ilyet felvenni - nézzétek csak meg a melltartó részét. Meg hát rózsaszín kígyóbőr imitáció plusz ilyen fazon hát nem tudom szavakba önteni mennyire ízléstelennek találom.
Drágaságom: 18:14
173 centi és 53 kiló vagyok. Hosszú dús barna hajam van ami hullámos. Egy ilyenre ugyan miért lennék féltékeny? Kíváncsi vagyok hogy nézne ki ez a csaj természetesen. Szerintem rá se lehetne ismerni és a kutya se nézné meg.
Ja és ide nem szeretnék feltölteni képet magamról. :D
Na itt abbahagyhatom, mert mondhatok bármit az lesz mondva, hogy irigy vagyok -.- omg!
Utolsó hozzászólásán nem lepődök meg, utcaszélén el is tudnám képzelni a csajt...
Nos, meglehetősen primitív elmére vall az a tény, hogy vannak akik a piciny csökött visszafejlődött agyukkal csak addig látnak, hogy akiknek esetleg nem tetszik egy ilyen típusú lány, azok minden bizonnyal otthon gubbasztanak egy sarokban, tövig rágott körmökkel és sárgulnak az irigységtől. Ilyenkor eszembe jut, hogy az evolúció során mennyi genetikai selejt keletkezett, csak a modern világ lehetővé tette, hogy ne hulljon el idő előtt a férgese.:)
Néha lehangol, hogy ilyen világban kell élnem.
*piciny, csökött, visszafejlődött agyukkal
Nem figyeltem kellőképp a vesszőkre.:)
Nem jon be...a labai is tul rovidek,nekem ez a velemenyem oszinten
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!