Hany kilonak tippeltek a kepek alapjan?
Egy korabbi kerdes ihlette a kerdesemet, aki azt olvasta tudja a valaszt, de ne fedje fel.
Arra tippelek, hogy eleg eltero tippek fognak majd szuletni es ezzel szeretnem bebizonyitani valakinek, hogy ez a dolog mennyire relativ es megteveszto lehet.
A magassagom 178 cm.
Meg egy kicsit varok! :-)
Koszonom az eddigi valaszokat, gyorsak vagytok nagyon!
Itt a valasz: elso kepen 60 kg (nem izmosan), a masodik kepen 62 kg (izmosabb korszakbol).
A kerdes azert szuletett, mert egy baratnom meg van aldva azzal, hogy celebvilagbol valaszt sajat magaval egyezo magassagu holyeket, akik vekonyak, kibongeszi a sulyukat es mindenaron azt a sulyt akarja elerni.
En hiaba koptatom a szamat, hogy ez nem igy mukodik, mert o kemenyen tornazik, izmos, az izomnak sulya van, tehat lehet, hogy o 58 kilosan lesz olyan vekonysagu, mint mas 52 kilosan, nem hisz nekem. Sot, azt sem hajlando tudomassul venni, hogy az en sulyom mennyi, szerinte loditok, hogy ot nyugtassam es valojaban 53-55 kilo alatt vagyok boven.
Nehany nappal ezelott talaltam egy hasonlo kerdest, amiben a kerdezonek hasonlo elkepzelesei voltak, mint a baratnomnek.
Igazabol nekik szeretnem bizonyitani, hogy a csontozat, izomzat miatt nagyon-nagyon sok elteres lehet ugyanolyan magassagu nok sulya kozott.
Koszonom, hogy valaszoltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!