Mi alapjan tippeltek a kilokra a kismamafotoknal?
Figyelt kérdés
Ne haragudjon meg senki a kerdesert, nem kotekedni akarok, csak erdeklodom.
Az elobb neztem egy tippelos kerdest.
Amikor nincs fent a kismamarol terhesseg elotti foto, nincs megadva az, hogy milyen magas es hany kg volt baba elott, egyszeruen csak lattok egy pocakos kepet, akkor mi alapjan irjatok be, hogy hany kg a hizas? Mi a tippeles alapja?
Mert en el nem tudom kepzelni...
2011. okt. 12. 16:06
1/6 sumergo válasza:
Én semmi alapján, már meg sem nyitom ezeket a "kérdéseket". Semmi információtartalmuk nincsen.
36+2 hkm
2/6 anonim válasza:
Kilót én se írok általában, mert én se tudom mi alapján lehet megtippelni. Ha hasonlóan néz ki a kismama mint én, akkor azt a súlyt tippelem ami nálam is volt/van.
3/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hoyg megnézem a combot, popsit, csípőt, és ha azon is van felesleg annaka mértékebn írok kilót- azt feltételezvén hogy terhesség előtt nem vootl vagy csak kevesebb.
Ennyi.
4/6 anonim válasza:
Én is értelmetlennek találom az ilyen kilós kérdéseket, így azokat már én sem nyitom meg!
5/6 anonim válasza:
én megnézem képet,és kevés kg-ra tippelek has méretéből
6/6 anonim válasza:
Képet megnézve has nagyságából is lehet, vagy csak nem tudommal sacoolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!