Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, de mire tippeltek? Az alábbi tünetek alapján mikor szülök?
39 hetet töltöttem ma. Csütörtöktöl folyamatos jóslófájásaim voltak, ami szombatra múlt el. Aztán tegnap semmi fájdalom. 1 ujjnyira vagyok nyitva, tegnap kicsöpögött egy kevés elötej, ma reggel elment a nyákdugóm, azóta folyamatosan fáj a derekam.
Mennyi idöt adtok még a nagy eseménynek? 2-3 nap? Vagy elöbb?
Csütörtök:-) Pont így volt nekem is csütörtöktől jósló szombaton irány a kórház mert azt hittem szülök,de nem :-) Aztán csütörtökön reggel részletekben elment a nyákdugó az 5 perces fájások alatt!Szóval én ezért "tippelem" csütörtökre :-)
Könnyű szülést!Majd megírod nekem végül melyik nap szültél?
Üdv.A
Szia!
Szerintem a köv héten meglesz a babád,minden jel a szülésre mutat.Szerintem szerda körül meg is lesz.
Nekem progis császárom lesz másfél hét múlva de én már ma is mennék a műtétre ha lehetne.
Könnyü szülést és sok boldogságot.
37 hetes pocis
Köszi szépen a válaszokat, mindenkit felpontoztam! A férjem ma vett ki egy hét szabit, kíváncsiak voltunk, hogy bele esik-e a szülés és tényleg ilyen közel van:) holnap megyek dokihoz, lehet már akkor úgy készülök.
Mindenképpen megírom mikorra lett meg! Köszi mégegyszer!:)
szerintem a 7közepén már szülni fogsz!huh,de izgi,gyors,fájdalommentes szülést neked!azt írd meg,h mi volt és mikor bújt ki a kismanó
vigyi magatokra,egy kalappal
11:40-es vagyok
Nos, hogy vagy? :-)
Sziasztok!!
Végül rendszerezödtek nagyjából a fájások, aznap este elkezdett szivárogni a magzatvíz. Fél éjfélre értünk be a kórházba. 4 óra vajúdás után 03:40-kor megszületett a kislányom 2950 grammal.:)
Ma reggel jöttünk haza a kórházból.
Köszönöm mindenkinek a szorítást és érdeklödést!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!