Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, de mire tippeltek? Az alábbi tünetek alapján mikor szülök?
39 hetet töltöttem ma. Csütörtöktöl folyamatos jóslófájásaim voltak, ami szombatra múlt el. Aztán tegnap semmi fájdalom. 1 ujjnyira vagyok nyitva, tegnap kicsöpögött egy kevés elötej, ma reggel elment a nyákdugóm, azóta folyamatosan fáj a derekam.
Mennyi idöt adtok még a nagy eseménynek? 2-3 nap? Vagy elöbb?
11:40-es
Hát a tippem nem jött be, de szívből gratulálok:-))) Simán szültél?De jó hogy ilyen hamar megszületett:-) (4 óra alatt)
igen, simán:) nem volt egyszerü, volt, hogy könyörögtem edáért, de mivel viszonylag gyors lefolyású volt a szülés, ezért nem kaphattam. Nem is bánom, mert lehet jobban elhúzódott volna.
Te már szültél?:)
Szia!11:40-es vagyok:-)
2009.Augusztus 20-án szültem.17 órát vajúdtam és végül császár lett:-( nem kaptam én sem EDA-t ,kértem de mondta a doki mivel szépen halad a szülés éreznem kell hogy mikor jönnek a fájások,hát éreztem is!Aztán a kisfiam nem tudott beilleszkedni......!Szóval "irigyellek" hogy ilyen könnyen megszületett a kis angyalkád:-)
Nekem bejött a tippem :)
Gratulálok :) :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!