Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudom, hogy nem lehet pontosan...

Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, de mire tippeltek? Az alábbi tünetek alapján mikor szülök?

Figyelt kérdés

39 hetet töltöttem ma. Csütörtöktöl folyamatos jóslófájásaim voltak, ami szombatra múlt el. Aztán tegnap semmi fájdalom. 1 ujjnyira vagyok nyitva, tegnap kicsöpögött egy kevés elötej, ma reggel elment a nyákdugóm, azóta folyamatosan fáj a derekam.

Mennyi idöt adtok még a nagy eseménynek? 2-3 nap? Vagy elöbb?

2010. szept. 5. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11:40-es

Hát a tippem nem jött be, de szívből gratulálok:-))) Simán szültél?De jó hogy ilyen hamar megszületett:-) (4 óra alatt)

2010. szept. 9. 13:26
 12/15 A kérdező kommentje:

igen, simán:) nem volt egyszerü, volt, hogy könyörögtem edáért, de mivel viszonylag gyors lefolyású volt a szülés, ezért nem kaphattam. Nem is bánom, mert lehet jobban elhúzódott volna.

Te már szültél?:)

2010. szept. 10. 09:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Na vagyis mikor szültél? Bocsi elnyomtam egy szót tudod a fáradtság:)
2010. szept. 10. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!11:40-es vagyok:-)

2009.Augusztus 20-án szültem.17 órát vajúdtam és végül császár lett:-( nem kaptam én sem EDA-t ,kértem de mondta a doki mivel szépen halad a szülés éreznem kell hogy mikor jönnek a fájások,hát éreztem is!Aztán a kisfiam nem tudott beilleszkedni......!Szóval "irigyellek" hogy ilyen könnyen megszületett a kis angyalkád:-)

2010. szept. 11. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem bejött a tippem :)

Gratulálok :) :) Sok boldogságot!

2010. szept. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!