Mekkora babára számíthatok ha múlt hét hétfőn 3300gr-ra tippelték és elvileg ma kellene megérkeznie?
Figyelt kérdés
Bár semmi jele, hogy nagyon igyekezne kifelé.2008. okt. 17. 14:18
1/5 anonim válasza:
Elvileg egy hét alatt 200-250 grammot híznak tehát szerintem 3500 gramm minimum lesz. Persze a 3300 is csak egy becsült súly és lehet kevesebb lesz de lehet hogy több.
Könnyű szülést kívánok Neked és utána boldog babázást!:)
2/5 anonim válasza:
Ez csak becsült suly, a 34 héten a babám 2 kg-ra becsültek, a 35 héten megszültem 2700 grammal.És egy hét alatt nem hizhatott 700 grammot.
8 hetes kislány anyukája
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem nem hízta a "kötelező" heti 20-25dgk-t, mert elsőre félek, hogy nem tudnék megszülni egy közel 4 kilós babát.
2008. okt. 17. 18:18
4/5 anonim válasza:
Hidd el meg tudnád szülni, a fiam közel 4,5 kg volt és simán született.
5/5 anonim válasza:
Szia! A babák kb. a 38-39. hétig nőnek, utána nem jellemző a súlygarapodás, sőt! A túlhordott babáknál inkább egy kis súlycsökkenés várható (én is így jártam az első kislányommal), viszont ezek a becsült adatok sem túl megbízhatóak, nekem 2700 g-ra becsülték és 3500 lett belőle, nem hinném, hogy 1 éjszaka alatt hízott volna csaknem 1 kg-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!