Mikortol szamithatok ra hogy pici fiam ataludja az ejszakat? 4 hetes mult,3 orankent eszik csak tapit.
Mi anyatejesek voltunk,és ö is 3óránként evett,és kb.3hónapos korától aludja át az éjszakát!
lehet,h addig kell várnod vele neked is,de ez nagyon babafüggö szerintem,lehet,h elöbb is átaludja már,vagy az is lehet,h csak késöbb!
Attól is függ mennyit eszik egyszerre,mert ha többet és jól lakik majd vacsira,akkor alszik majd mint a bunda!:)
Szoktatni ne akard sehogy. Nagyon pici ő még ahhoz. Kisfiam szintén tápis, 4 óránként evett mindig, és még nem volt 6 hetes, amikor már átaludta az éjszakát. Lehet, hogy nálatok is ez lesz, lehet, hogy nem.
Egyébként amikor már kicsit nagyobb, úgy lehet "leszoktatni" az éjszakai evésről, hogy csak inni adsz neki, ha felébred, elvileg így pár nap alatt leszokik a felkelésről.
De ha nagyon éhes lesz, és ordítani fog, úgysem fogod tudni ezt megtenni, mert követelni fogja a kaját.
3 hós és 1 hetes a kisfiam, nem alussza át az éjszakát, ő is már sajna tápszeres. Nem nagy étkű, így gondolom nekünk még várni kell sokat, hogy mi is aludjunk éjjel.
Ha jól eszik, 6kg felett jó eséllyel átalusszák.
Szia!
Az én kisfiam is 4 hetes múlt,ő csak egyszer kel fel éjszaka.
Nem tudom miért,csak így alakult,igaz este a fürdetést éhesen csináljuk és utána eszik és alszik is.
Biztos jól kifárad a drága azért...!
kisfiam már 8 hós és még 3x felkel enni.2 hós koráig kizárólag anyatejes volt,azóta a vacsi tápi.még igy is legalább 3x kel enni.többet nem tudok neki adni,mert anyit eszik amennyi akkor kell és kiköpi az üveget.sajnos a kelés ellen nem tudok mit csinálni.sirni nem hagyom ha egyszer éhes,ha teáztatom akkor meg arra szokik rá,és nem hajlandó megfogni az üveget,ugyhogy ugyanott vagyok mint eddig(vizet nem issza meg).talán majd 1x elhagyja.
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!