ArankaAry kérdése:
Miért nem tetszenek a fiúknak a rövid hajú lányok?
Figyelt kérdés
nemet és kort kérek :)2011. febr. 5. 22:41
31/40 A kérdező kommentje:
Ó:)) köszönöm a sok választ! :))
és a szórakoztató párbeszédet is:)))
2011. febr. 6. 08:53
32/40 anonim válasza:
Szerintem egy nő nem attól nőies, hogy hosszú haja van. Világéletemben rövid hajam volt (habár, most épp növesztem), mégis állítom, a korosztályomban kevés az annyira nőies nő, mint én^^ Bár nekem mindig a rövid haj tetszett jobban (akkor voltaképpen most miért is növesztem?O.O)
33/40 anonim válasza:
Szerintem nem lehet általánosítani.Van akinek arövid van akinek a hosszú haj áll jól.Nekem váll alá ér,de növesztem,mert szerintem a hosszabb hajat jobban lehet variálni.Láttam már olyan lányt akinek sokkal előnyösebb a rövid haj...Hát én sajnos nem közéjük tartozom:)
34/40 anonim válasza:
nincs bajom a rövid hajjal,ha nőies arc,jó alak társul hozzá.a hosszú talán jobban kifejezi a nőiességet,de nem követelmény.29
35/40 anonim válasza:
sokáig volt hosszú hajam, most rövid, ilyen: [link]
mindenki szerint jobban áll, nőies ruhákat hordok, nőies az alakom, stb. szóval nem hiszem, hogy bárki fiúnak nézne!=)
36/40 anonim válasza:
Egy ilyen hosszúságú már rövidnek számít?
37/40 A kérdező kommentje:
nem... ez inkább közepes vagy fél rövid..szerintem:)
2011. febr. 12. 16:43
38/40 anonim válasza:
nem nőies a rövid haj.. a belinkeltek se túl jók..
39/40 anonim válasza:
Nagyon sok retardált van itt ne hallgass rájuk , szerintem a rövid haj a lehető legvonzóbb egy lányon , legalábbis nekem hihetetlenül tetszik :) 18/f
40/40 anonim válasza:
Mennyire rövid hajról van szó mert a pár centis az nemjön be de a vállig érő vagy valamivel rövidebb az bejövős :D 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!