Miért nem tetszenek a fiúknak a rövid hajú lányok?
Szar, kérlekszépen. ^^
De inkább foglalkozzunk veled. Hogy van, drágaságom?
A fene sem tudja miért, pedig vannak nők, akiknek kifejezetten jobban áll a rövid haj. (Mint például nekem is, nem tagadom.) Szerintem a rövid haj még mindig jobb a "hosszú, egyenes, semmifazonú, csak legyen hosszú" hajnál... És tényleg tud rohadtul nőies lenni, csak tudni kell viselni...
Off:
szupermuffinnak: Ki az a lány, aki az első képen van? Linkelnéd a blogját? Nagyon jó a haja...
22L
[link] :)
Titok. :) Maradjunk annyiban, hogy úgysem találnád ki.
Úristen, olyan korán? Embertelenség. o.o
A világért sem, drága. :3
Teee valószínűleg nem nagyvárosban élsz, mert akkor hozzászoktál volna azokhoz a "gusztustalan" dolgokhoz, mint a rövidhajú nők. :) Kisváros?
Hozzászokni hozzászoktam, összes irodalom tanáromnak rövid haja volt, talán ezért hajlok jobban a reál felé.
~60.000 lakos nem tudom, hogy mennyire kicsi neked.
Szerintem is undorító egy lánynak a rövid haj!
A hosszú haj a nőiesség egyik jele!
Miért akarnak a nők férfiasodni,a férfiak pedig nőiesedni?Gusztustalan mind a kettő.
És azok a linkelt képek,ne is haragudj meg de az a vörös hajú számomra kifejezetten ocsmány...a haja is,az arca is.
Emma Wattsont én eleve nem bírom,de ezzel a rövid hajjal úgy néz ki mint egy általános iskolás kisfiú.
Ha már itt tartunk,van egy haverom aki régebben meg volt veszve a rövid szőke hajú lányokért,és mit ad Isten,lett is egy ilyen barátnője...aztán kis idővel később,elborzadt fejjel mesélte hogy szex közben egy pillanatra azt hitte hogy fiút "tol" (az Ő szavait idézve),le is sokkolt...azóta rá se néz a rövid hajú lányokra. :D
Na mindegy,a lényeg hogy egy nő legyen nőies!! :)
Ezesetben csak sajnálni tudlak, drágaszivem.
Én most beájulok, reggel meg úgyis törlik a modik. Jóéjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!