ArankaAry kérdése:
Miért nem tetszenek a fiúknak a rövid hajú lányok?
Figyelt kérdés
nemet és kort kérek :)2011. febr. 5. 22:41
11/40 anonim válasza:
nem vagyok olyan értelmi szinten? Pedig szerintem k*****ra intelligensebb vagyok mint te.
12/40 anonim válasza:
Már csak azért is felpontozlak, mert megnevettetsz. xD
Igen, rettentő értelmes embernek tűnsz, főleg a kitűnő írásod alapján. x)
13/40 anonim válasza:
Igen, én is így gondolom, körmödről pontos infót nem tudok, de sztem növeszted és feketére v. vörösre szoktad festeni, életkorod 13-17 között lehet maximum, reakcióid alapján rövid hajad van és fültágítód.
14/40 anonim válasza:
Ha már ennyire sikerült megnevettetnem, felpontozlak én is, lehet mi leszünk a legjobb barik. (:
15/40 anonim válasza:
Ennyire se ismertek még félre. x)
Mindenesetre köszönöm az elemzést, rettentően, elképesztően hasznos volt.
16/40 anonim válasza:
Ú, és tudtam hatni rád, írásügyileg. *-*
Öribari. *-*
x'D
17/40 anonim válasza:
Ha egy nő szép, hosszú és rövid hajjal is az, nem csoda, hogy a Top modell leszek-ben, mindig megnyírták őket, hiszen ezzel az arcuk szépségét még inkább kiemelik.
18/40 anonim válasza:
Jólvanna tudod h. lájkolak nyuszókám♥
20/40 anonim válasza:
tudtam, hogy hűséges leszel hozzám nyuszómuszó, milyen napod volt?(v. tegnapod már ) (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!