A fiúknak kik tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
"naturális"( nincs smink , se műköröm ,se szolárium , se műszempilla , se semmi mű Természetesség)vagy a festett hajú , magassarkút viselő , piercinges , sok fülbevalós lányok?2011. febr. 1. 18:36
1/3 anonim válasza:
Nem csak az a kétféle nőtípus van szerencsére. ;)
Szerintem nem zavarja őket, ha sminkeljük egy kicsit magunkat, csak ne legyen maszkhatás. Mert ugye ami szép, azt ki kell emelni. ;) A műköröm, ha szolid és nem 10 centi hosszú, akkor szerintem igenis tud nagyon szép lenni, tehát nem hiszem, hogy ezzel is problémájuk lenne. A festett hajban és a műszempillában sem látok kivetnivalót. Igaz nő vagyok, de mindent összevetve szerintem ebben a kérdésben abszolút a kevesebb több elv lép érvénybe. De cáfoljatok rám fiúk, ha nem így van. :D
2/3 anonim válasza:
A sok smink nem szépséget kölcsönöz hanem bennem pont az ellenkezőjét.Fő a természetesség. Ez nem azt jelenti hogy semmi műköröm,smink,rúzs de módjával:D egy nő akkor szép ha még reggel "kómás fejjel" is leveszi a lábáról a férfiakat:)
3/3 anonim válasza:
Nekem a piercinges mert én is ebben vagyok otthon.
És nem mutatna jól mellettem 1 szandika féle lány. Nah nem azért mert külsőre más hanem elütünk 1mástól.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!