Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Hány évesen jött meg...

Lányok! Hány évesen jött meg nektek?

Figyelt kérdés

Milyen volt? (1. menszesz)

Mit éreztetek?

Mennyire fogadtátok rosszul?

2011. febr. 1. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen és nem fájt...
2011. febr. 1. 20:51
 12/17 anonim válasza:
100%
nekem nemrég jött meg, utoljára az osztályban. nem volt semmi probléma, szerencsére nem görcsöltem, picit fájt a derekam, de az teljesen normális. (én is sírtam :$ :D), mert nem számítottam rá. Lányok, akiknek már megjött: nem vagyok babonás, de ha visszagondolok voltak jelek, amiket nem vettem észre :D aznap a suliban véletlenül összetollaztam pirossal a combomat, és az öltözőben pont a menstruációrol beszélgettünk és utána megjött xD nektek volt ilyen??
2011. febr. 1. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, eddig én viszem itt a prímet:D 10 voltam és egy osztálykiránduláson volt hozzá először szerencsém:S Mázlim volt, hogy fekete nacit viseltem, mert csordultig eláztam.
2011. febr. 1. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen, hát nem volt egy kellemes érzés... Főleg mivel nyaraltunk, és sehogy nem voltam rá felkészülve... :D

Hát nekem fájt a hasam alatt, és görcsöltem. De annyira nem volt vészes az első.:)

2011. febr. 1. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14évesen (26 vagyok), és nem tudom hogy mennyire fájt, de utána amikor már rendszeres volt olyan gyógyszert szedtem rá amit mára betiltottak, mivel olyan volt mint egy lónyugtató. Amióta fogamzásgátlót szedek, már egy sokkal gyengébb is elég, ha tényleg van rá szükségem. Bár ne jött volna meg soha
2011. febr. 2. 00:35
 16/17 anonim válasza:

nekem 14 evesen jott meg..

az igazsag az h en nagyon vartam de nem gondltam h ennyire fog fajni szal akor nagyon fajt..

de hatt nem mindenkinek egyforma ez..van akinek nagyon gorcsol mas meg eszre sem veszi.

2011. febr. 2. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem 13 évesen de amikor észrevettem egyáltalán nem ijedtem meg, mert akkor már szinte minden barátnőmnek megjött. csak az zavart hogy olyan nedves érzés volt, de amúgy semmit se éreztem(pl. nem görcsölt a hasam vagy ilyesmi) 15/L
2011. febr. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!