Lányok! Hány évesen jött meg nektek?
Milyen volt? (1. menszesz)
Mit éreztetek?
Mennyire fogadtátok rosszul?
12évesen jött meg:O:S
Eleinte nem éreztem semmit,csak mikor felkeltem azt vettem észre,hogy "nedves a bugyim"megnéztem aztán.. utána nagyon görcsöltem..:S Hát én sírtam:S vissza akartam fordítani az időt,hogy később történjen meg..:S
15/L
13 évesen, pont tesióra előtt xD
hát inkább az volt kellemetlen, hogy betétet, vagy tampont kellett használni és erről nem szabad elfeledkezni :D egyébként semmi különös, nekem jött meg majdnem utoljára az osztályomban, szóval már nem ért meglepetésként :D
14,5 évesen. Nem is éreztem, nem fájt. És szerencsére apránként jött, nem áztam el... :-)
Aztán félév kihagyás után jött meg másodszor, majd hülye időközönként, de 16 éves korom után már beállt és azóta kiszámíthatóan érkezik és rendszeresen.
12évesen,szerencsére itthon voltam,nem görcsöltem szerencsére,csak ültem és egyszer csak éreztem hogy valami folyik belőlem :D
18L
én 11 voltam. és a suliba vettem észre x)
szörnyen rosszul fogadtam amikor felfogtam, hogy mi is ez. Főleg, hogy a legelső voltam az osztályomban. De nem érzetem semmit. Nem fájt nem görcsölt. semmi.
13 éves voltam.
Egy országos helyesírási versenyről jöttünk haza,ami 10 órára van az otthonomtól,a buszban.Mondhatom elég különleges volt.Én örültem neki,mert nagyon vártam,viszont most elég sok kellemetlenséget okoz.:S
15/L
13 éves voltam. Éppen nyár volt. Nem éreztem semmit, csak hogy valami nedves odalenn. :D Nem görcsöltem, mostanában viszont elkezdett fájni a hasam menzi idején. :(
15/L
11 voltam. Nem éreztem semmit, nem örültem neki, nem árkoztam. INkább beletörődtem.
16/l
Csak nedveset éreztem, 12 évesen jött meg.
Kicsit fájt a hasam, mostmár egyre inkább. Van olyan, hogy annyira fáj, hogy nembirok kikelni az ágyból vagy ha felállok elájulok vagy térdrerogyok. De ez csak egy nap olyan 2 hónaponta.
Őőőő, hát talán a legrosszabb érzés az, amikor betétet használsz és érzed ahogy kibluggyan. Annál undorítóbb érzést ritkán érzek.
Örültem neki, hogy megjött, mert szinte már mindenkinek megvolt. Mosmár inkább gondot okoz.
11 évesen, először az osztályban:S Felkeltem, kimentem WCre és elkezdtem sikítani, jött anyukám és adott betétet:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!