Csajok! Bejön egy fiúnál a hosszú/hosszabb haj?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyire hosszú?Hogyan viselve(kiengedve,copfba etc)?2011. jan. 23. 17:46
2/10 anonim válasza:
Nálam ekkora haj a max. Jól tud állni, bele lehet túrni, de nem lesz lányos beütése.
Kiengedve.
3/10 anonim válasza:
Nekem is inkább a második linken lévő haj jön be. A nagyon hosszút nem szeretem, de az emós vasaltat se.
4/10 anonim válasza:
Attól függ jól áll e az illetőnek. Tesóm egész olyan mit az első link:) Volt már hosszú hajú pasim nem is egy.
A mostani párom tüsi, el se tudnám képzelni hosszú hajjal:)
5/10 anonim válasza:
a masodik kep, nah az az alompasi, :P maskulomben, igen bejon a hosszu haj, de inkabb a masodik
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a hosszú haj... csak az a lényeg (nálam) hogy ne legyen tüsi és ne is túl hosszú. Kötelezőek a szembe lógó tincsek vagyy oldalfrufru vagy valami, csak szembe lógó legyen
pl.:
vagy (most tényleg csak a haj hosszát nézzétek)
bocs, a másodiknak hirtelen nem találtam olyan pasit, akinek ilyen haja lett volna, és hát ilyenkor jönnek az animék XD
14/L
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Attól függ, kinek hogy áll. Ha egy srácnak jól áll, akkor részemről oké, de copfban ne hordja a haját, ha már megnövesztette szép hosszúra, akkor hordja kiengedve. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) ÉS ha már hosszú akkor göndör vagy egyenes vagy hullámos a jobb?
2011. jan. 25. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!