Mit csináljak hogy ha szeretném hogy 2 hónap alatt hosszú legyen a hajam? A hajhosszabbítás nem jöhet szóba. Ha fésülöm akkor tényleg hosszabb lesz a hajam valamennyivel?
Hát azért,mert rá öntesz egy tubus sampont nem fog megnőni.Hidd el annak az illetőnek sem egyik percről a másikra nőtt meg.Esetleg érdeklődd meg,hogy ápolta,mit csinált vele.Amúgy szedj sörélesztő tablettát,patikában lehet kapni.Vegyél rozmaring olajat és tegyél a samponodba 4 cseppet,ez is serkenti a hajnövekedését.Mikor mosod masszírozd a fejbőrödet,az is segít rajta.Ricinusolajat is vegyél,ezt is patikában lehet kapni.Teszel egy pohárba,tálkába 3-4 kiskanál olajat,rá olíva olajat 1 evőkanállal vagy esetleg 2.Ezt masszírozd bele a fejedbe meg mindenhova.Tegyél rá egy zacskót vagy sapkát és tartsd melegbe.Esetleg hajszárítóval is fújhatod néha.Annyit hagyod amennyit akarod,van aki csak 3 órát van aki másnap reggel mossa csak le.Mosásnál vigyázz,2x kell megmosni.Hajbalzsamot nem muszáj rá tegyél,csak úgy puhább lesz,de tényleg nem kötelező.
Remélem segítettem :)
Ricinus olaj.
De nehogy megidd..
Keress rá a neten, gyk-n is sok mindent találsz meg Google-n is..
Csak beírod, hogy ricinusolaj hajra :)
Remélem tudtam segíteni! :)
Előző vagyok..
Ja és szerintem sokkal hatásosabb mint akármi, hajnövesztésre..
Minek gyógyszereznéd magad sörélesztő tabival, mikor ez jobb és le sem kell nyelni..
+ fényesíti, szebbé teszi a hajat, nem csak növeszti..
Amúgy a szempillát is növesztik vele! :)
De mondom, olvass utána! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!