Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (kép)
Többen mondták már, hogy modellkedhetnék, de én nem tudom elképzelni, hogy összejönne. Az a baj, hogy csak 173 centi vagyok. :/
Tudom tudom az arc is számít, de engem most az alkat érdekelne, hogy jó-e vagy vékonyabbnak kéne lennem..
17L
-valaki
Utolsónak köszi.^^ Legalább valami biztatót is kaptam. :D
Az a baj, hogy stílusodból az jön le, hogy te tökéletesnek tartod magad a szerepre. A kritikát fogjuk rá, hogy eltűröd, bár nem kezeled jól, ezek máris súlyos buktatók az első komolyabb munkánál.
Alak... hát elmegy, bár át kéne térned bizonyára valami diétára és rengeteget mozogni. Sok alakod nincs, de hátha formásodnál kicsit. (nem azért mondom, mert kövér vagy, de egy modellnél ez így megy)
Próbálkozni lehet, úgyse mi ülünk az ügynökségnél, de kell hozzá egy jó adag elszántság, függetlenség, önállóság, sok pénz és persze nyelvismeret. Akkor emg pláne nehéz lehet, ha még tanköteles vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!