Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne esélyem...

Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (kép)

Figyelt kérdés

Többen mondták már, hogy modellkedhetnék, de én nem tudom elképzelni, hogy összejönne. Az a baj, hogy csak 173 centi vagyok. :/

[link]

Tudom tudom az arc is számít, de engem most az alkat érdekelne, hogy jó-e vagy vékonyabbnak kéne lennem..

17L

2011. jan. 23. 16:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

-valaki

Utolsónak köszi.^^ Legalább valami biztatót is kaptam. :D

2011. jan. 23. 22:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, leginkább erőre lesz szükséged, mert nem csak a civilek fognak fikázni ok nélkül, hanem sok szemét ember van a szakmában is, mindenkit le kell szrni és csak azt a kritikát elfogadni , aki a te javadat akarja. Azt meg nem egy ilyen forumon fogod megkapni. Én drukkolok :)
2011. jan. 24. 11:24
 23/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy stílusodból az jön le, hogy te tökéletesnek tartod magad a szerepre. A kritikát fogjuk rá, hogy eltűröd, bár nem kezeled jól, ezek máris súlyos buktatók az első komolyabb munkánál.

Alak... hát elmegy, bár át kéne térned bizonyára valami diétára és rengeteget mozogni. Sok alakod nincs, de hátha formásodnál kicsit. (nem azért mondom, mert kövér vagy, de egy modellnél ez így megy)

Próbálkozni lehet, úgyse mi ülünk az ügynökségnél, de kell hozzá egy jó adag elszántság, függetlenség, önállóság, sok pénz és persze nyelvismeret. Akkor emg pláne nehéz lehet, ha még tanköteles vagy.

2011. jan. 24. 17:52
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam tökéletesnek a szerepre. És igen valamit kéne kezdenem magammal, semmit nem sportolok arra meg nem is figyelek mikor mit kajálok. Várom a jó időt, hogy csinálhassak valamit. :D
2011. jan. 24. 18:13
 25/28 anonim ***** válasza:
kissé el vagy telve magadtól:(csak azt nem tudom mire
2011. jan. 24. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:
19:26 Savanyu a szőlő ugye?
2011. jan. 24. 19:03
 27/28 anonim ***** válasza:
nem csak jó időbe lehet sportolni,ez nem függ össze.
2011. jan. 24. 20:15
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen, de jobb kint mozogni. Nekem legalábbis.
2011. jan. 24. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!