Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne esélyem...

Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (kép)

Figyelt kérdés

Többen mondták már, hogy modellkedhetnék, de én nem tudom elképzelni, hogy összejönne. Az a baj, hogy csak 173 centi vagyok. :/

[link]

Tudom tudom az arc is számít, de engem most az alkat érdekelne, hogy jó-e vagy vékonyabbnak kéne lennem..

17L

2011. jan. 23. 16:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne megpróbálnod, elég vékonyka vagy, ez nagy előny.
2011. jan. 23. 16:13
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de teljesen átlagos vagy. A legtöbb fiatal lány így néz ki. Nem hinném, hogy sok esélyed lenne rá. Nem is baj, a modellkedéssel a majom kislányok buta anyukáit lehet megvezetni, akik pumpolják az ügynökséget, hogy készítsenek a lányukról egy sorozatot, amit aztán majd feltölthet valamilyen közösségi oldalra, de fényes karriert egy se fut be. A modellkedés a kor legnagyobb biznisze, mert sok a naiv kislány akik beveszik.
2011. jan. 23. 16:15
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Az alakod jó, bár kicsit görbének tűnik a lábad. Illetve csak egy megjegyzés, de szerintem felsértetted a bőröd szőrtelenítésnél, az alsó lábszáradon olyan furán foltos...

Meg lehet próbálni mindenesetre.

2011. jan. 23. 16:23
 4/28 A kérdező kommentje:

Igen kissé görbe a lábam, de több olyan ismert modell van akinek görbe a lába. :D

És a lábam azért olyan, mert ugye nyáron készült a kép és akkor egy csomó szúnyog összecsípkedett. x)

2011. jan. 23. 16:26
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hol vetted a cipődet? *-*
2011. jan. 23. 16:52
 6/28 A kérdező kommentje:
Tally Weijl :D
2011. jan. 23. 17:09
 7/28 anonim ***** válasza:

Nem elég vékonynak lenni, azért a modelleknél sem árt, ha van egy derék-csípő átmenet, itt nem látok ilyet, de talán ha nem lenne ott a kezed, akkor más lenne.

A lábaid tényleg nem túl szépek, de ezzel nem vagy egyedül.

Nem tudom...

2011. jan. 23. 17:13
 8/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is atlagos vagy, a hajad eleg rendezetlennek tunik. A vadlid kicsit vastag, es szerintem nem sportolsz semmit, igaz? :D
2011. jan. 23. 17:23
 9/28 anonim ***** válasza:
De ettol fuggetlenul, nem kell feladnod az almaidat, kovesdd a celodat.
 10/28 anonim ***** válasza:
kovesd*
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!