Azért nem ártana ha tényleg egy kis nőies alakod lenne,vagy szebb lábad.De sok olyan modellt látok akik olyan idétlenül néznek ki(ezt nem rád értem,veled nincs baj),szóval sose lehet tudni a divatszakmába mi kell.
2011. jan. 23. 17:54
13/28 anonim válasza:
hehe...ugyanilyen szandálom van:P
Amúgy sztem alak szempontjából nem lenne gond. A magasságod meg ha jól tudom, pont az alsó határ, szóval valszeg az is rendben lenne. Annyi tanács, hogy húzd ki magad.
De ez csak az alap. Amivel be lehet törni a modellbizniszbe, az a különleges arc. A tervezők számára te egy vászon vagy, szóval ha teljesen átlagos az arcod, mindened szabályos, akkor könnyen helyettesíthető vagy.
Az arcodról nem raksz be képet?
2011. jan. 23. 18:45
14/28 anonim válasza:
Egyrészt rohadt előnytelenül gebe vagy, másrészt görbék a lábaid, harmadrészt pedig, több száz ugyanilyen alkatú lány mászkál az utcákon... az nem úgy megy hogy, hé te modellkedhetnél! jó, akkor modellkedek! és akkor modell leszel... ugyanmár... de amúgy ha az a célod, hogy kórházba kerülj, és anorexiára felhívó plakátokon modellkedj, akkor igen, vékonyabbnak kéne lenned.
2011. jan. 23. 19:26
15/28 anonim válasza:
nekem nem tölt be:(
felraknád még egyszer?
2011. jan. 23. 20:07
16/28 anonim válasza:
szerintem próbáld meg pl. nyár végén lesz megint elite model look válogatás menj el. egy próbát megér :)
2011. jan. 23. 20:37
17/28 anonim válasza:
Görbe a lábad, tök átlagos a külsőd, görbén tartod magad, semmi nőies nincs benned. Nulla kisugárzás. Egy modell nézzen már ki valahogy, rád férne egy kis barnulás, fodrász, kozmetikus, igényesebben is öltözhetnél.
2011. jan. 23. 20:46
18/28 anonim válasza:
Amúgy meg így belegondolva,úgysem veszíthetsz semmit ha megpróbálod.Legalább elmondhatod,hogy rajtad nem múlt.
2011. jan. 23. 21:01
19/28 anonim válasza:
Szerintem meg a fehér bőrrel semmi baj sincs és abszolut nem rendezetlen a haja, hanem dús és természetes. A legjobb , ha elmész egy nemzetközi ügynökséghez és ők alakitanak ki téged. A modellnek nem az átlagembernek kell tetszenie, sőt általában azok nem is szokott tetszeni. Szerintem csinos vagy, sok sikert
2011. jan. 23. 22:34
20/28 A kérdező kommentje:
18:45: ide nem akarok képet berakni. :D
Amúgy jönnek ám a nagy okosok válaszai. Az hogy görbe a lábam nem jelent semmit. A hazaiak közül pl. Palvin Barbinak és Rajzák Kingának is eléggé görbe lábaik vannak...
Igen a hajam nem áll valami jól, nem nézek ki mindig tökéletesen, de azt elmondhatom, hogy volt mikor valaki azért szólított le valaki, hogy megfoghassa-e a hajamat, mert hogy olyan szép. :'D
Nekem tetszik, hogy ilyen fehér a bőröm legalább ezzel kitűnök a sok agyonszolizott csaj közül és amúgy is a természetesség a fő modelleknél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!