Piercinget szeretnék de nem engedik. Mit tegyek?
mintha én mondanám.O_O néhány napja irtam ki én is egy kérdést erről, ugyanoda akarok, nemsokára szülinapom, és nem engedik.:'D
én azt mondanám hogy csak azt kérem szülinapomra és még most, aztán mire itt lesz a szülinapom ugyis elfelejtik hogy csak ezt kapom igy aztán mást is kapok.xd
lány vagy?
szerintem egy lánynak undorító a piercing.
egy lány legyen lányos...
ez olyann, mint mikor az ilyen hip-hop-osok szakadt ruhába járkálnak...fújj....nem tudnak nőiesen öltözködni..szerintem ne csúfitsd el magad!
ha fiú vagy, akkor meg b`uzis.
divatpic$ák=DDD
na szép kezdés tőlem:) nem sértésnek szántam.
én úgy kezdtem hogy 12 évesen megígérte nekem anyu hogy ha 14 éves leszek lehet ékszer a köldökömben. arra játszott hogy majd elfelejtem, csak arra nem számított hogy vásott a lánya és mániája lesz a fém. így hát behajtottam rajta az ígéretét. egy évvel később a nyelvembe tetettem, idén a fülembe fogok, vagy nyakra/ne csodálkozzatok, ilyen még nincs senkinek, csak néhány embernek Amerikában-.-/
a köldökbe bele ment utána jöttek a nagy hisztik hogy elrondítod magad, stb. de nem érdekelt a taktikám: először közöltem hogy szeretnék. zsigerből rávágták hogy nem. erre én kajánul mondtam hogy nem rajtuk múlik:D
addig-addig, míg végül elkezdtek úgy beszélni róla, mintha már meglenne. tehát mikor azt mondtam úgy várom hogy meglegyen a nyelvpc-m nem azt mondták hogy "én nem engedem" hanem hogy "idióta vagy"
aztán egyszer csak közöltem, hogy anyu találtam egy piercingest aki berakná nekem, pénzem is van szeretnék időpontot kérni.
a végén az lett hogy úgy válasszak időpontot hogy ő is el tudjon velem jönni:D
hát ennyi a rövid történet.
de azt jól gondoljátok meg hogy az ajakpiercing tönkre teszi a fogakat, főleg ha fém ékszert raktok be.
amúgy tényleg elég sok embernek van az utóbbi időben, így hát ránézésre rátok süthetik: divatpic$a:D
ja és utolsó: vigyázzatok mert könnyen szenvedéllyé válhat, lásd:én =D
L/17
Nem tudjuk megítélni hogy amiatt mondják-e mert nem állna jól vagy csak túl konzervatívok.
Akkor érdemes, ha szép az a rész ahova teteted, ha formátlan a szád, akkor nem lesz jó.
neki pl nem áll jól:
ez viszont szép:
Ha szép,telt szád van csak akkor vágj bele.
A piercing a mostani városi huszonévesek körében egyáltalán nem extra, szinte mindenkinek van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!