Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért baj, ha valaki szolizik?

Miért baj, ha valaki szolizik?

Figyelt kérdés
Nem sokat, csak mondjuk hetente 7 percet. Annak, akinek hófehér a bőre, nem tud napon barnulni, de nem szereti, hogy sápadt, az miért gáz, ha szolizik?
2011. jan. 14. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem az a baj mikor valaki szolizik,hanem az mikor túlzásba viszi..egyrészt ocsmány színe (narancssárga) lesz az embernek ha sokat szolizik,másrészt meg az egészségre ártalmas.

És nehogy azt higgye bárki,hogy a napozás egészségesebb a szolinál.. az a heti 7 perc nem károsabb mintha egy évben egyszer elmész a balatonra 10 napra nyáron.

2011. jan. 14. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy valaki szolizik e. Az ő bőre. DE tény, hogy egészségtelen. És ha eltekintek a bőrrák kockázatától, akkor is nagyon öregíti a bőrt.

Nézd meg a japánokat vagy a skandináv nőket. Ők nagyon figyelnek a fehér bőrük megőrzésére, nem jellemző a szolizás és sok 50 év körüli nő letagadhat 10-20 évet. Azért ez úgy gondolom nem mellékes.

Ja és mindezt úgy mondom, hogy régen nagy szolizós voltam. Én is jártam minden héten. Aztán évekkel később kijött a hatása. Csomó pigmentfolt jött ki a testemen és már egy kis napozás után is nagyon dehidratált, ráncos lett néhány helyen a bőröm.

Amióta nem járok szoliba, sokkal szebb a bőröm.

2011. jan. 14. 20:41
 13/14 anonim válasza:
Mert ha túlzásba viszed bőrrákot okozhat.
2011. jan. 21. 22:18
 14/14 anonim válasza:
Ha túlzásba viszed bőrrákot okozhat.
2011. jan. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!