Miért baj, ha valaki szolizik?
Nem baj , ha szolizol, mert nem tudsz Napon barnulni.
De az már gáz, ha valaki hetente vagy 4x jár és vagy 8 percre. Aki túlzásba viszi az a gáz.mert később ráncosabb lehet a bőre akár már huszonévesen is.
Egy alapszín szerintem nem árt, van akinek jól áll a barna szín van akinek a fehér áll jól. Egyénfüggő.
Egyrészt mert a szoli természellenes, és a heti 7 perc is jó eséllyel rákot okoz. Tehát az ilyen nőknek a "szépségük" a legfontosabb, az egészségükkel nem törődnek. Ez azért némi támpontot is ad az illető jelleméhez.
Másrészt szerintem pl. nagyon ronda mindenféle barna bőr, a hófehérnél szebbet meg el sem tudnék képzelni! Számomra bűnszámba megy, ha azt valaki tönkreteszi:)
Ha te úgy jobban érzed magad akkor szolizz nyugodtan senki nem tiltja meg. De ne vidd túlzásba sem.
Ha hiszed , ha nem a fehér bőr is nagyon szép tud lenni nemcsak a barna. :) De inkább ne vitatkozzunk ezzel kapcsolatban. Én pl szeretem a fehér bőrömet. Ha elfogadod, akkor nem lesz túl nagy gond vele.
Meg ugyanúgy látok fehér bőrű lányokat pasikkal. szóval nemcsak a bőrszín számít egy kapcsolatnál szerintem. :D
Háát szerintem nagyon szép a fehér bőr, bár én úgy gondolom, hogy mindenkinek (nagyon sok esetben) a természetes haj, bőr, szemszín áll a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!