Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért baj, ha valaki szolizik?

Miért baj, ha valaki szolizik?

Figyelt kérdés
Nem sokat, csak mondjuk hetente 7 percet. Annak, akinek hófehér a bőre, nem tud napon barnulni, de nem szereti, hogy sápadt, az miért gáz, ha szolizik?
2011. jan. 14. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem gáz, csak nem egészséges, még a heti 7 sem.
2011. jan. 14. 18:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem baj , ha szolizol, mert nem tudsz Napon barnulni.

De az már gáz, ha valaki hetente vagy 4x jár és vagy 8 percre. Aki túlzásba viszi az a gáz.mert később ráncosabb lehet a bőre akár már huszonévesen is.

Egy alapszín szerintem nem árt, van akinek jól áll a barna szín van akinek a fehér áll jól. Egyénfüggő.

2011. jan. 14. 18:24
 3/14 A kérdező kommentje:
szerintem a sápadt szín sem egészséges, sőt, kevés embernek áll jól a hófehér bőr és egyáltalán nem vonzó a legtöbb esetben
2011. jan. 14. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mert a szoli természellenes, és a heti 7 perc is jó eséllyel rákot okoz. Tehát az ilyen nőknek a "szépségük" a legfontosabb, az egészségükkel nem törődnek. Ez azért némi támpontot is ad az illető jelleméhez.

Másrészt szerintem pl. nagyon ronda mindenféle barna bőr, a hófehérnél szebbet meg el sem tudnék képzelni! Számomra bűnszámba megy, ha azt valaki tönkreteszi:)

2011. jan. 14. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
na látod kérdező, mindenkinek más szín tetszik...
2011. jan. 14. 18:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy sötét a hajam, meg a szemem és a fehér bőrrel elég kontrasztos..mert még ha szőke lennék. Egyszerűen olyan az arcfelépítésem, a hajam, a szemem, hogy nem illik hozzá a fehér bőr, hanem normális, emberi színnel vagyok a legszebb. Mióta szolizom és nem vagyok sápadt, mindenki dicsér, hogy mennyire jól áll. Négerbarna sosem akarnék lenni.
2011. jan. 14. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha te úgy jobban érzed magad akkor szolizz nyugodtan senki nem tiltja meg. De ne vidd túlzásba sem.

Ha hiszed , ha nem a fehér bőr is nagyon szép tud lenni nemcsak a barna. :) De inkább ne vitatkozzunk ezzel kapcsolatban. Én pl szeretem a fehér bőrömet. Ha elfogadod, akkor nem lesz túl nagy gond vele.

Meg ugyanúgy látok fehér bőrű lányokat pasikkal. szóval nemcsak a bőrszín számít egy kapcsolatnál szerintem. :D

2011. jan. 14. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hú pedig fekete hajjal egyszerűen gyönyörű lehet a hatás :)
2011. jan. 14. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Háát szerintem nagyon szép a fehér bőr, bár én úgy gondolom, hogy mindenkinek (nagyon sok esetben) a természetes haj, bőr, szemszín áll a legjobban.

[link]

2011. jan. 14. 18:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Biztos szép tud lenni, bár nekem nem tetszek, legfőképp magamon nem. Sokáig kedveltem, mondtam, hogy ez milyen különleges, de aztán rájöttem, hogy így olyan vagyok, mintha mindig beteg lennék, rideg a kinézetem, ezért elhatároztam, hogy szedek fel egy kis színt. Napozás semmit nem használ, borzalmasan leégek. Szoliban 7 perc alatt nem égek le egyáltalán, szép színem lesz, egészségesnek tűnök és kiemeli a vonásaimat.
2011. jan. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!