Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsi a mellem, mit tegyek?...

Kicsi a mellem, mit tegyek? (Nem akarok szilikont)

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,egész csinos is,de nincs önbizalmam a pici mellem miatt. Vannak melltartók,amikkel nagyobbnak tűnik ugyan,de ez nem megoldás szerintem,mert egyszer úgyis eljön a pillanat,amikor le kell kerülnie,és akkor hoppá,ugye... Nem is volt még barátom, tudom,hülye dolog,de valahogy még mindig várom,hátha megnő:(
2011. jan. 8. 23:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ha szép az arcod ahogy írtad az egy jó kiindulópont. mivel ha csúnya lennél nem tudnál mit kezdeni vele. amit linkeltél képet azon elég vékony a lány, sportolni kellene hogy izmosabb-formásabb legyél. a pici mellhez ami a kérdés valójában, annyit mondanék, hogy van akinek a kicsi formás mellek tetszenek. nem kell ebből tragédiát csinálni.
2011. jan. 9. 09:49
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig így tökéletes vagy!

Én a nagymellű lányokat "utálom". Nekem nem jön be, csak a "kicsi".

F

2011. jan. 9. 11:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Mitől legyen melled?A mell zsírszövetből áll(többek között),neked pedig sehol sincs zsír.Híznod kellene...nem is keveset,biztos szépen kikerekednél.Tudom nehéz,de meg lehet oldani.(Én is vékony alkat vagyok,de nehezen híztam kicsit)A derekad,combod,mindened nőiesebb lenne.Mellette meg felülésezhetsz,hogy a hasadra ne rakódjon le,bár szerintem nem fog.:)
2011. jan. 9. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!