Kicsi a mellem, mit tegyek? (Nem akarok szilikont)
mit aggodsz? sokan szeretik a kismellu csajokat.
plane, ha meg csinos is vagy, akkor szamomra fonyeremeny lennel :D
Nagyon arik vagytok,de a gyakorlatban mást tapasztalok:/
kep.psharing.com/481076.jpg
Könyörgöm ne légy olyan buta, hogy emiatt fogamzásgátlót iratsz fel magadnak! Egyáltalán nem nő tőle a mell! Aki azt mondja, hogy nőtt, az valószinüleg azért van, mert meghízott picit az illető, és azon szerencsések közé tartozik, akik rögtön cicire híznak! Én 2 évig szedtem, nem nőtt semmit a mellem, csak tönkretette a ciklusomat! Szóval nagyon nem ajánlom, hogy ilyen butaság miatt szedd! Nekem is pici cicim van, jó, nemmondom, hogy nem szeretnék nagyobbat, de aki nem fogad el igy, az mehet a sunyiba...egyébként sem hiszem, hogy a srácoknak a mell az 1.számu szempont, max.ha csak egy numerára kellesz nekik, de gondolom nem ilyen férfit keresel!
23/L
Tényleg semmi melled nincs,de elég vékonyka is vagy..Ha híznál egy kicsit talán a melledre is híznál...(de helyeske vagy)
20/F
Köszi mindent!!! :D
Szal,ha hizókúrába fogok,van némi esély?(persze sportolnék is mellette,az erősödés nem árthat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!