Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsi a mellem, mit tegyek?...

Kicsi a mellem, mit tegyek? (Nem akarok szilikont)

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,egész csinos is,de nincs önbizalmam a pici mellem miatt. Vannak melltartók,amikkel nagyobbnak tűnik ugyan,de ez nem megoldás szerintem,mert egyszer úgyis eljön a pillanat,amikor le kell kerülnie,és akkor hoppá,ugye... Nem is volt még barátom, tudom,hülye dolog,de valahogy még mindig várom,hátha megnő:(
2011. jan. 8. 23:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én is kiváncsi lettem rád,nagyon hajtogatod a magadét :)
2011. jan. 9. 00:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Dobj magadról fel 1 képet, hagy lássunnk! :)
2011. jan. 9. 00:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok ide képet kirakni.
2011. jan. 9. 01:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem ide. Töltsd fel a képfeltöltés.hu-ra, és linkeld be ide. :)
2011. jan. 9. 01:10
 15/23 anonim ***** válasza:

mit aggodsz? sokan szeretik a kismellu csajokat.

plane, ha meg csinos is vagy, akkor szamomra fonyeremeny lennel :D

2011. jan. 9. 01:13
 16/23 A kérdező kommentje:

Nagyon arik vagytok,de a gyakorlatban mást tapasztalok:/

kep.psharing.com/481076.jpg

2011. jan. 9. 01:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Könyörgöm ne légy olyan buta, hogy emiatt fogamzásgátlót iratsz fel magadnak! Egyáltalán nem nő tőle a mell! Aki azt mondja, hogy nőtt, az valószinüleg azért van, mert meghízott picit az illető, és azon szerencsések közé tartozik, akik rögtön cicire híznak! Én 2 évig szedtem, nem nőtt semmit a mellem, csak tönkretette a ciklusomat! Szóval nagyon nem ajánlom, hogy ilyen butaság miatt szedd! Nekem is pici cicim van, jó, nemmondom, hogy nem szeretnék nagyobbat, de aki nem fogad el igy, az mehet a sunyiba...egyébként sem hiszem, hogy a srácoknak a mell az 1.számu szempont, max.ha csak egy numerára kellesz nekik, de gondolom nem ilyen férfit keresel!

23/L

2011. jan. 9. 01:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van, ne aggódj :)
2011. jan. 9. 01:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Tényleg semmi melled nincs,de elég vékonyka is vagy..Ha híznál egy kicsit talán a melledre is híznál...(de helyeske vagy)

20/F

2011. jan. 9. 01:54
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindent!!! :D

Szal,ha hizókúrába fogok,van némi esély?(persze sportolnék is mellette,az erősödés nem árthat.)

2011. jan. 9. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!