Kicsi a mellem, mit tegyek? (Nem akarok szilikont)
Először is: Vannak fiúk, akiknek kifejezetten a kismellű csajok jönnek be.
A másik: Szedsz fogamzásgátlót? Ha még nem akkor nyugtasson a tudat h ha esetleg később fogsz attól is nagyon sok nőnek elkezd nőni. Nekem 2 hónap alatt a-ról b kosárra, barátnőmnek fél év alatt a-ról c-re. Vannak csodakrémek-tabletták, de ezeket nem ajánlom.
Nem fog nagyobb lenni a fogamzásgátlótól a melled..
Lassan 25 éve élek fogamzásgátlókon és a mellem nem lett nagyobb(ahogy a családom nőtagjainak,és a barátnőimnek sem)
Hál istenek,hogy nem nőtt meg,mert így is nagyok..
Nézd.Ha genetikailag kismellű vagy akkor evvel kell együtt élned..Hidd el nekem,hogy sokkal több előnye van a kis mellnek mint a nagynak
PL:
-sok férfi szereti a kis melleket
- egy csomó szép ruhát/topot hordhatsz amiről nekem le kell mondanom
- nem fog fájni a hátad egy idő után..
-tudsz hason aludni..
-Tudsz venni magadnak fürdőruhát..( én nem..Ha jó mellben akkor nagy a bugyi része,ha jó a bugyi,akkor kicsi a felső)
-tudsz szép melltartókat venni.(én nem igazán)
Én is kismellű lány vagyok, 6 éve szedek fogamzásgátlót, de nekem sem nőtt tőle kicsit sem a mellem.
Azt olvastam, hogy azok a krémek, bogyók, rágók (meg kit tudja mi mindent találtak már ki) egyáltalán nem használnak semmit, nem lesz tőle nagyobb a mell. Ha így lenne, akkor nem lennének olyan kelendőek a szilikonok.
Szóval marad a plasztikai műtét... amit abszolút megértem, hogy nem akarod. Nekem sem jutna soha eszembe, hogy ilyen természetellenes módon pumpáljam fel a melleimet, ami ugyan lehet nagyon szép lenne ruhában, de valószínűleg baromira szégyellném, ha le kéne vetkőznöm, ha teszem azt megsimogatná a pasim.
Tehát marad az, hogy el kell fogadnod a cicijeidet, amilyenek. A kis mell is szexi, és bizony sok olyan pasi van, aki kifejezetten ezt tartja izgatónak. Az expasim is ilyen volt. A jelenlegi meg hiába van oda a nagy mellekért, mégis imádja az enyémeket.
Szóval nyugi, és a kis cicik ne tartsanak vissza attól, hogy pasizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!