Hogy tudnék "dobni" a megjelenésemen?
Manapság mindenki ki akar tűnni a tömegből. Az ma már nem egyedi, ha szinesebben öltözöl vagy hordassz egy pár kiegészítőt. Nekem teljesen átlagos cuccaim vannak, mégis van egy bizonyos megjelenésem. Merész vagyok. Szeretem a mindenféle felsőket "keresztezni", például kockás pulcsira csíkos póló. Az a lényeg, hogy szines legyen ;)
Barátnőm úgyszint imádja a szineket, de ő a finomabb változatot választotta. Gyakran jelenik meg szines cuccokban, de csak kis mértékben, nem viszi túlzásba. Másik barátnőm teljesen feketébe öltözik, ő nem bírja a szineket. És még sorolhatnám. Mindenkinek meg van a stílusa és hidd el, a tiéd a "farmer + póló" stílus. Ezen csak egy kicsit alakítani kell. Például, ha szereted a virágokat, ne félj felvenni egy virágos pólót. A sminket ezentúl is hanyagold, azzal nem fogsz kitűnni. A hajadon fodrásszal javíthatsz, ha nagyon bevállalós vagy te is megcsinálhatod. De ehhez kell egy kis kreativitás. A lényeg, hogy légy önmagad.
szia!
légy bátrabb, vegyél fel mintás felsőket, vagy ha nem találsz olyat ami tetszik, te magad is feldobhatod, egy kis textilfestékkel vagy pólóra vasalható matricával. A frizurádat hord változatosan, vágasd fazonra:) jobb lenne ha látnék rólad egy képet, tudnék jobban segíteni.
ha gondolod, priviben elküldheted a fotót.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!