Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki szoktátok dobni a beszáradt...

Ki szoktátok dobni a beszáradt körömlakkokat?

Figyelt kérdés
Nekem elég sok van, eddig szín szerint sorba rendezve állnak az egyik polcomon. Már meguntam, hogy így vannak meg hamar porosodnak, ezért átköltöztetem őket egy dobozba. Azon gondolkoztam, hogy kidobjam-e azokat, amik beszáradtak? Eddig nem tettem, mert hát mégis csak meg vettem egyszer, sajnálnám kidobni, még ha használni már nem is tudom:D És megszakítaná a "színskálámat". De a dobozban már mindegy. Szóval kidobjam vagy ne?:D Ja amúgy olyanok, amik már sűrűek, de ha felhígítom használható lenne, csak úgy olyan ócska minősége lesz a lakknak:/ Meg nincs kedvem ezzel szórakozni.
2011. máj. 27. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Öntsd fel körömlakklemosóval és jól rázd meg és jó lesz!
2011. máj. 27. 11:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak vele. Ennyi eszem van... Írtam is, hogy nem szeretek vele pepecselni, meg hogy így rossz minőségű lesz a textúrája.
2011. máj. 27. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Dobd ki! Én amolyan könnyen kidobós típus vagyok, amit már nem tudok használni, vagy tudom, soha nem fogom már, az kuka!
2011. máj. 27. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
a lakkhigítótól nem lesz ócska a minősége, nem lemosóval kéne szórakozni mivel az nem véletlenül lemosó. nálam a drágább fajták sosem száradtak be ( van 97-es lakkom, ugyanolyan mint újonnan ) az olcsó száradós (főleg a francia fehér ) mehet a kukába, de ha tetszik a kis üvegcséje díszt vagy nyakláncot csinálok belőle.
2011. máj. 27. 20:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, ezért nem akartam, mert van amelyiknek tényleg nagyon szép színe van meg az üvege is szép, és nem is olcsó. Volt amikor már próbálkoztam lakkhigítóval, de azzal se lett igazán jó.

mindegy, azért köszi a normális válaszokat!

2011. máj. 28. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki.Minek tarogatod ha már nem tudod őket használni?Ne halmozd őket egy rakásra és akkor nem fognak beszáradni.Meg ijet se hallottam ,hogy a lakkokkat teszed ki a polcra dísznek ,hogy még hábi színskála:D Tudod nem dísznek való és édomtalan kitenni mindet a polcra ahelyett,hogy egy külön kis fiokba tartanád őket!!!!
2011. máj. 30. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Idomtalan? Hmm, sztem csak csajos:D
2011. máj. 30. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Én kidobnám a helyedben! Ha már úgy se tudod használni akkor ne foglalja a helyet! De lehet h dísznek jó lesz :)
2011. máj. 30. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Off kérdés, de aki díszt/nyakláncot készít belőle, az hogy csinálja? :]
2011. máj. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!