Szeretnék változtatni a megjelenésemen, külsőmön. Pontosan mit is kellene?
Nem érzem magam csúnyának, majdnem meg vagyok magammal elégedve. Ápolt vagyok, mindig odafigyelek a külsőmre, mégsem érzem magam annnnyira nagyon szépnek. Szeretnék szexi lenni, akit megnéznek a fiúk. Tudom, hogy ez kisugárzás kérdése is, de bármit is csinálok, addig nem lesz ilyen a kisugárzásom, amíg nem érzem úgy, hogy oké, most én is szexi, szép vagyok. Kék szemem van, barna hajam. Általában leengedve hordom, kivasalva, váll alá érő, oldaltfrufrus.A körmeim mindig szépen ki vannak lakkozva... sminkelem magam, alapozó, szemcerka, minden.
Öltözködés...: háát, nem igazán szeretem a magassarkút, mert sajna nem igazán tudok benne menni, és nincsenek is olyan ruháim, amihez illene. Nagyon tetszik a most divatos szűk szárú nadrág, én is szívesen hordanám, de sztem nem elég vékonyak hozzá a combjaim, és úgy nézek ki benne, mint egy kötözött sonka. Szívesen hordanék öveket, és olyan ruhákat, amikre ha ránéz vki, látja, hogy ápolt vagyok, odafigyelek magamra. Nem arra gondolok, hogy ki van mosva, de biztos ti is láttatok már olyan felsőt, vagy pulcsit, amire ha ránéztetek nem az jutott eszetekbe, hogy hm, milyen divatos, ápolt. Hanem inkább az, hogy hát.. kicsit idejétmúlt. Szal az öltözködésemben van elképzelésem, de nekem nem mindig sikerül kiválogatni ezeket a ruhadarabokat!
Nem tudom, mit változtathatnék...!
17 éves vagyok, 60 kg.
szia, körülbelül gondolom mit akarsz mondani.
linkelek egy oldalt, itt tudsz nézegetni embereket és ruhákat, az összes ruha márka pedig fel van tüntetve:
van itt pár jó ötlet, bár néha már egyhangú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!