Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok az az általános modell alkat.De kiváncsi lennék.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 7. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy igényes, csinos és nőies lány vagy! Látszik, hogy adsz magadra, nekem a sminked tetszik sok válaszolóval ellentétben és a hajad is szép! Viszont a bőröd eléggé fénylik, látszik,hogy rengeteg alapozó van rajtad, és az utolsó képen még így is nagyon zsíros hatású a bőröd, kicsit az arcápolással foglalkozhatnál többet! Az alakod arányos, ezért szerintem nincs vele gond. Ne aggódj a külsőd miatt, nagyon sok férfi szeretne ilyen barátnőt, ebben biztos vagyok. ;)

20/L

2011. jan. 11. 10:53
 62/69 anonim ***** válasza:
17%
dagadt vagy. fogyhatnál sok sok kilócskákat.:) de az arcid nagyon szépecske.
2011. jan. 11. 12:14
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

Korábban írtam.. de ezt nem hagyhatom.. :D

" csak az ír olyat, h nem vagy kövér, nem kell lefogynod, aki maga is kövér.."

160cm/50 kg vagyok.. aztaa de dagadt vagyok.. boccs. de ez akkora egy bunkó hozzászólás volt. Mi alapon ítélsz meg embereket?? :D :D Ha nem tetszik a hozzászólás, akkor ez van, bocs. Sztem igen is szép nő. és NEM DAGADT! Vannak nála ezerszer kövérebbek, már ne haragudj. Jesszus.. micsoda emberek. -.-'

2011. jan. 11. 16:41
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Utsónak igaza van. Csak sokan szeretnek okoskodni, na.
2011. jan. 11. 17:49
 65/69 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy. Nem lehet mindenki modell alkat.
2011. jan. 11. 17:50
 66/69 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem semmi baj veled. Így vagy tökéletes ahogy vagy. Ne nézd a féltékenykedőket..a pasik is csak azért irják hogy pl.: Foggyá Le! mert bejössz nekik és ha lefogysz akkor már túl vékony leszel nekik. Amúgy a mai pasik mind vékony nőkre hajtanak..Oké kerek popsi meg minden de cicire azt mondom: Nesze semmi fogd meg jól (=

Közepes testalkatú lány vagy gyönyörű a hajad a szemed is kifested így még jobb! Nem számít neked a pici felesleg ( nem kritika engem se érdekelt anno ) mégis tökéletesen feltudsz öltözni. Örülök, hogy van ilyen lány aki bevállalja magát. És egyáltalán nem csúnya. Aki azt gondolja, hogy az..Az nézzen tükörbe (=

Fiúk-Lányok: Szánalom a köbön. Nagy nullák vagytok! ( kritizáloknak! ) Sajnálom ha szebb nálatok! =/ Fogadjátok el! (=

18/L

2011. jan. 11. 18:35
 67/69 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem eszméletlen szép vagy és te vagy olyan, akinek normális a testalkata, nem kövér. : )
2011. jan. 23. 10:31
 68/69 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, nőies nő vagy, akik "dagadtoznak", valszeg 15-16 éves korosztály, vagy nem jut nekik nő, ezért mindenkit leszólnak.

Csajok meg féltékenyek arra, ami neked van, nekik meg nincs xD

Nagyon jó vagy!

2011. jan. 23. 16:56
 69/69 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy szép de jó az alakod!!!!:)
2011. febr. 3. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!