Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok az az általános modell alkat.De kiváncsi lennék.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 7. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Error. Nincs kép. :(
2011. jan. 10. 17:38
 52/69 anonim ***** válasza:
-5-10 kg és BOMBANŐ!:DDDDDD
2011. jan. 10. 17:47
 53/69 anonim ***** válasza:
Szia cica!Nagyon kívánatos vagy!:)Nem járunk?:)
2011. jan. 10. 17:48
 54/69 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép vagy és igényes....a hajad is gyönyörü nem ez a sablon amivel mindenki rohangál az utcán...igen némi táplálo pakolás nem ártana neki akkor még szebben csillogna....ja és ne törödj vele ha a sok hülye löketi a kövér vagy lekell fogyni szöveget...az ilyenek menjenek a pic*ába....hidd el nem minden férfi bukik a vasalo deszkákra...szerintem a legtöbb férfi titkon csurgatja a nyálát a szép kebled láttán :) ja és tök jo ahogy szinte mosolyogni tudsz a szemeddel is :)

23/L és hetero

2011. jan. 10. 18:01
 55/69 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy és van kisugárzásod. Jó, van rajtad felesleg, az tény, de jól áll neked.
2011. jan. 10. 18:57
 56/69 anonim ***** válasza:
szerintem rendben vagy, csak a sminked nem tetszik. 15/L
2011. jan. 10. 19:25
 57/69 anonim ***** válasza:
Szép lány vagy, szép a hajad, de a szemfesték picit túl sok. Az alakodon meg van formálnivaló, de ezt gondolom, te is tudod.
2011. jan. 10. 19:38
 58/69 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem úgy, ahogy vagy, egészbe 100%.

Egyedi, különleges, és maximális kisugárzásod van. Szép vagy, én legalábbis így látom.

De vörös hajjal is el tudnálak képzelni, hú...:-D

2011. jan. 10. 19:42
 59/69 anonim ***** válasza:

Előttem aki a vörös hajat emliti egyet értek vele! Szerintetek jól állna neki?

Ez a képed nagyon tetszik: [link] !!!

Szép vagy! :)

2011. jan. 10. 21:08
 60/69 anonim ***** válasza:
szia nagyon szép a hajad olyan ,,vénuszos" a kisugárzásod szerintem nem baj az a kis fölösleg, jósnős arcod van de emellett vidám szép a szemed.. nem vagy a legnagyobb szépség ha meglátnálak az utcán nem mondanám h szép vagy de most hogy így kérdezed szerintem nem vagy csúnya 10/6-7
2011. jan. 10. 23:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!