Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)
Tudom, hogy nem vagyok az az általános modell alkat.De kiváncsi lennék.
Köszön szépen neki, akik rendesen irtak.Nem a negatív kritikákkal van bajom, hanem azzal, hogy páran, hogy tudják kifejezni magukat.Na mindegy.
Utolsó:Én sajnos nem vagyok elégedett a külsőmmel.De hát ezt kaptam ez van:)
Szerintem nagyon szép, bájos arcod van :) A kisugárzásod is tiszta nagy :D Vagyis inkább pozitív :) A szemed is szép, szerintem jól áll hogy így kiemeled egy pici feketével :)
Mellesleg én is egy hetero lány vagyok :D XD
A testeddel, kinézeteddel nincs semmi baj : érdekes vágású "veszedelmes" szemeid vannak,alakod jó, melleid dekoratívak -nagyon sok férfi mellbolond, kedves a mosolyod; a lábaidat nem láttam, de így összességében sokan megfordulhatnak utánad
Probléma a fejedben van, hogy ilyet kérdezel.
Erős kisugárzásod van, ami nagyon pozitív:)
ja, és gyönyörű vagy..egy démon:)
a szemeid marha szépek akár a barátnőmé a hajad is rá emlékeztet, szép a mosolyod, szép a dekoltázsod, ...
viszont mint előttem is írták már.. én is egy vékony srác vagyok ezért vhogy nem tudnálak elképzelni magam mellett.. de ha lenne rajtam 40kilóval több izom akkor teljesen tökéletes lennél:)
teljesen jó, szimpatikus kisugárzású lány vagy.
az utsó kép viszont szarul sikerült:D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!