Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok az az általános modell alkat.De kiváncsi lennék.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 7. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúnya, de nekem nem tetszel. :/ Nem az alakod miatt, az jó, csak... nem tudom. De szerintem a többségnek biztos tetszel. :)
2011. jan. 8. 00:22
 12/69 A kérdező kommentje:

Köszön szépen neki, akik rendesen irtak.Nem a negatív kritikákkal van bajom, hanem azzal, hogy páran, hogy tudják kifejezni magukat.Na mindegy.

Utolsó:Én sajnos nem vagyok elégedett a külsőmmel.De hát ezt kaptam ez van:)

2011. jan. 8. 00:23
 13/69 A kérdező kommentje:
Bocsánat utolsó elötti.
2011. jan. 8. 00:23
 14/69 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nagyon szép, bájos arcod van :) A kisugárzásod is tiszta nagy :D Vagyis inkább pozitív :) A szemed is szép, szerintem jól áll hogy így kiemeled egy pici feketével :)

Mellesleg én is egy hetero lány vagyok :D XD

2011. jan. 8. 00:28
 15/69 anonim válasza:
100%
Nekem olyan fura nem szimpi kisugárzásod van:( De amúgy nincs nagy gáz veled, bár sok pasi megijed a nagy mellű csajoktól mert azt hiszi jobban kell teljesítenie, vagy ilyesmi
2011. jan. 8. 00:38
 16/69 DudoloPocok válasza:
68%

A testeddel, kinézeteddel nincs semmi baj : érdekes vágású "veszedelmes" szemeid vannak,alakod jó, melleid dekoratívak -nagyon sok férfi mellbolond, kedves a mosolyod; a lábaidat nem láttam, de így összességében sokan megfordulhatnak utánad

Probléma a fejedben van, hogy ilyet kérdezel.

2011. jan. 8. 00:41
 17/69 anonim ***** válasza:
65%

Erős kisugárzásod van, ami nagyon pozitív:)

ja, és gyönyörű vagy..egy démon:)

2011. jan. 8. 00:48
 18/69 Moszuke ***** válasza:
100%

a szemeid marha szépek akár a barátnőmé a hajad is rá emlékeztet, szép a mosolyod, szép a dekoltázsod, ...

viszont mint előttem is írták már.. én is egy vékony srác vagyok ezért vhogy nem tudnálak elképzelni magam mellett.. de ha lenne rajtam 40kilóval több izom akkor teljesen tökéletes lennél:)

teljesen jó, szimpatikus kisugárzású lány vagy.

az utsó kép viszont szarul sikerült:D

22/f

2011. jan. 8. 00:52
 19/69 anonim válasza:
51%
erős kisugárzás, helyes lány. Aki mást mondd az csak irigykedik
2011. jan. 8. 00:52
 20/69 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem te randa kócos csaj vagy.Üdvözlettel Gyula bácsi.
2011. jan. 8. 01:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!