Szerinted, hogy nézek ki? (Kép)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok az az általános modell alkat.De kiváncsi lennék.
2011. jan. 7. 23:59
21/69 A kérdező kommentje:
Kedves Gyula bácsi. Leirhattad egybe is, mert látom, hogy az utolsó három választ te adtad.
2011. jan. 8. 01:04
22/69 anonim válasza:
Őszintén? Egy lánctalpassal se tudnálak elhúzni - szerény véleményem - szóval nemigazán vagy az esetem. De biztos van akinek így is tetszik egy nő - fura ízlése lehet.
24/69 anonim válasza:
Mivel a bőröd és a hajad is eléggé világos, szerintem előnytelen ennyire kihúzni a szemed. Nem baj, hogy fekete, de akkor ne húzd ki körbe az egészet, és ne ilyen erőteljesen...
22L
25/69 anonim válasza:
mekkora bunkó arcok vannak itt :/
én egy dologra el tudnálak képzelni, de csak mert barátnő most nem hiányzik... :) remélem nem sértődsz meg rajta.
26/69 A kérdező kommentje:
Nem sértödök meg.Sött még talán jól is esik:)
2011. jan. 8. 01:48
27/69 anonim válasza:
bár lehet h ha látnék egy hozzád hasonló lányt v téged élőben, nézném egy darabig. bejövösek a teltebb lányok...
28/69 anonim válasza:
Sok szépnek mondott lánnyal ellentétben van egy iszonyat jó tulajdonságod: tudsz mosolyogni. Tényleg nem vagy az a kimondott szépség amúgy.
29/69 anonim válasza:
átlagos
ha kapcsolatban lennék az egyéniséged döntene a továbbiakról
30/69 anonim válasza:
Sajnos nagyon kövér vagy,ez mindent elront.
Sportolj,diétázz.És a hajadat ápold,hogy szebb legyen,legyen valami formája,meg növeszd meg hátközépig minimum.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!